Gupse Özay ve Merve Dizdar yılbaşında hangi kanalda olacaklar?

Gupse Özay ve Merve Dizdar yılbaşında hangi kanalda olacaklar?
Yılbaşı özel programlarının akışı belli olmaya başladı. Gupse Özay ve Merve Dizdar yılbaşında hangi kanalda olacaklar? Gelin hep birlikte öğrenelim…

Yılbaşını evlerinde televizyon karşısında geçirecekler için birbirinden özel programlar hazırlayan kanallar o gece için birçok sürprizle yayınlarına devam edecek. Sevilen oyuncular Gupse Özay ve Merve Dizdar da O Ses Türkiye’de yılbaşını karşılayacak. Tv8’in en sevilen yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye yılbaşı özel programı seyircileri ekrana bağlayacak. Acun Medya tarafından hazırlanan ve Tv8’de yayınlanan ses yarışması O Ses Türkiye’de yıldızlar geçidi yaşanacak. Birçok ünlünün ekranda olacağı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına katılacak ünlülerden Gupse Özay ve Merve Dizdar seyircilere unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak.

Gupse Özay ve Merve Dizdar mest etti

Fragmanı yayınlanan O Ses Türkiye 2020 yılbaşı özel programında Gupse Özay ve Merve Dizdar’ın performansı seyirciyi büyüleyecek. Özay ve Dizdar birlikte Eltilerin Savaşı isimli filmde yer almıştı. Ünlü ikili O Ses Türkiye’ye de birlikte katıldı ve söyledikleri şarkı ile stüdyodaki konukları mest etti. Merakla beklenen ikilinin performansı yılbaşı gecesi Tv8 ekranlarında tüm Türkiye’yle paylaşılacak. Çekimleri yapılan O Ses Türkiye’nin özel bölümünde kendi performansından kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Gupse Özay’ın elindeki ayrıntı da dikkatlerden kaçmadı. Gupse Özay’ın instagram paylaşımındaki fotoğrafta eline seslendirdiği şarkının sözlerini yazdığı görüldü. Gupse Özay bu fotoğrafını, “Elimin içindeki şarkı sözü… Evet kopya çekmeyi her zaman sevdim… O Ses Türkiye’de görüşürüz. İki İzmirli olarak eltimle seçtiğim şarkıya bayılacaksınız” şeklindeki mesajla birlikte paylaştı.

O Ses Türkiye’de ünlüler geçidi yaşanacak

Birçok ünlünün yılbaşı gecesi yer aldığı O Ses Türkiye’nin 31 Aralık Salı akşamı yayınlanacak özel bölümünün fragmanı yayınlandı. Ünlüler yağmurunun yaşanacağı programa Özge Özpirinççi, Meriç Aral, Berrak Tüzünataç ve Şebnem Bozoklu, Şükrü Yıldız, Afra Saraçoğlu, Oğulcan Engin, Tuvana Türkay, Max Kruse, Fırat Aydınus, Louris Karius, İbrahim Büyükak, Danilo Zanna, Begüzar Korel, Serenay Sarıkaya, Merve Dizdar ve Gupse Özay, Erdal Özyağcılar gibi birçok ünlü isim katılıyor.

30-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar