Gürsel Tekin Haber Spikeri Mehtap Özkan ile Evlendi

Gürsel Tekin Haber Spikeri Mehtap Özkan ile Evlendi
Ünlü ve başarılı haber spikeri Mehtap Özkan ile yılların siyasetçisi ünlü isim Gürsel Tekin dün akşam Çırağan Sarayı’nda evlenerek dünya evine girdiler.

Magazin basını ve internet haber siteleri ile sosyal medyada yer alan bir haber bugün okuyucuların bir hayli dikkatini çekti. Ünlüler dünyasında zaman zaman yaşanan evlilikler hedef kitlenin oldukça dikkatini çekiyor. Bunlardan biri de bugün gerçekleşti ve ünlü haber spikeri Mehtap Özkan ile siyasetçi Gürsel Tekin dünya evine girdi. Mehtap Özkan’ın kendisinden 25 yaş büyük olan Gürsel Tekin’le evlenmesi magazin basınında ve sosyal medyada oldukça geniş şekilde ele alındı ve okuyuculara aktarıldı. Dün akşam Çırağan sarayında sade bir törenle evlenen çift böylece dünya evine girmiş oldu. Çırağan Sarayında aile içinde düzenlenen törenle evlenen çiftin fotoğrafları daha sonra medyaya servis edildi.

Mehtap Özkan Evlendi

Habertürk kanalında haber spikeri olarak meslek hayatına devam eden ve başarılı bir kariyeri olan ünlü haber spikeri Mehtap Özkan dün akşam Çırağan Sarayı’nda aile içinde düzenlenen bir törenle siyasetçi Gürsel tekin ile evlendi ve dünya evine girdi. Çiftin nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı. Aralarında 25 yaş fark olan yeni çiftin oldukça mutlu oldukları dikkatleri çekerken çift daha sonra birlikte düğün pastasını kesti. Geçtiğimiz yıl ikinci eşinden boşanan ünlü siyasetçi Gürsel Tekin’in Mehtap Özkan’la evliliği üçüncü evliliği oluyor. Magazin basını kadar haber siteleri ile sosyal medyada da gündem olan nikah sonrası pek çok seveni ve takipçileri çifte mutluluklar diledi.

Mehtap Özkan Kimdir?

Kendinden 25 yaş büyük olan 57 yaşındaki Gürsel tekin ile dün akşam nikah kıyarak dünya evine giren ünlü haber spikeri Mehtap Özkan 22 Aralık 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Başkent Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun olan Mehtap Özkan daha sonra Müjdat Gezen sanat Merkezinde diksiyon ve oyunculuk dersleri almıştır. Daha sonra 2014 yılında Tv 8 ekranlarında sunucu olarak göreve başlayan Mehtap Özkan daha sonra Beyaz Tv’de muhabirlik yapmıştır. Beyaz Tv kariyerinin ardından Halk Tv’de hafta sonu haberlerini sunmaya başlayan Mehtap Özkan buradan 2019 yılında Habertürk’e transfer olmuştur. Başarılı ve ünlü isim halen Habertürk kanalında haberleri sunmaktadır.

05-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar