Baba Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak? İşte Baba Dizisinin Yayın Tarihi

Baba Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak? İşte Baba Dizisinin Yayın Tarihi
Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Ay Yapım tarafından hazırlanan ve iddialı konusu ve kadrosuyla dikkatleri çeken Baba Dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Şu sıralar dizi sektöründe en çok konuşulan dizilerin başında Show Tv ekranlarında yayına başlayacak olan Baba Dizisi geliyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla göz kamaştıran dizinin yayınlanan tanıtım fragmanı bir anda gözlerin bu diziye çevrilmesine sebep oldu. Tanıtımdan önce çok da konuşulmayan dizinin çarpıcı tanıtımı dizi sektöründen tam not alırken seyirci de Baba dizisini merak etmeye başladı. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizinin tanıtımlarının ardından çekimleri hızla devam etti ve sonunda dizinin yayın tarihi belli oldu. Show Tv’nin büyük beklenti içinde olduğu dizi tüm hazırlıklarını tamamlayarak ilk bölüm yayın tarihini beklemeye başladı. Kanal tarafından Baba Dizisinin yayın tarihi olarak ise 15 Şubat Salı akşamı belirlendi.

Merakla Beklenen Baba Dizisi 15 Şubat’ta Ekranlarda

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve yeni başlayacak diziler içinde en iddialı yapımlardan olan Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu. Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve yayınlanan tanıtımları seyirciyi etkileyen Baba dizisinin yayın tarihi olarak 15 Şubat Salı akşamı belirlendi. Dizinin yayınlanan tanıtımlarında bulunan yakında ibaresi yayınlanan son ve dizinin 1. Bölüm fragmanında tarih basılmış olarak görüldü. Heyecanla beklenen ve Dram ve macera türünde ele alınan dizinin ilk bölümü böylece artık yayın için son saymaya başladı. Yayınlanan tanıtımlar sonrası büyük beklenti oluşturan Baba dizisi Show Tv için de büyük önem taşıyor. Bilindiği gibi kanalın bu sezon yayınlanan yeni dizileri beklenen reytingi karşılayamamışlardı.

Baba Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Baba 15 Şubat akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Dizi bir uçak kazası sonra dağılan ve hayatları bambaşka bir hale gelen Saruhanlar ailesinin hikayesini anlatıyor. Uçak kazası sonrası dağılan Saruhanlar ailesinin dramatik hikayesini anlatacak dizide usta oyuncu Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Taner Rumeli, Nihan Okutucu, Cem Uslu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Beril Pozam ve Damlasu İkizoğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Artık her şeyi hazır olan dizi için bundan sonrası seyircinin ilgisi ve beğenisine kalmış durumda. Dizinin ilk bölümü 15 Şubat Salı akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında.

05-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar