Güzel Günler Dizisinin Çekimleri Tamamlandı Dizi Paydos Dedi

Güzel Günler Dizisinin Çekimleri Tamamlandı Dizi Paydos Dedi
Bu sezon Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Pazar akşamları ekrana gelen Güzel Günler dizisi çekimlerini tamamladı.

Televizyon ekranlarında vedalar gerçekleşmeye başladı. Geçtiğimiz sezon ya da daha önceki sezonlarda başlayan ve artık final tarihi kesinleşen diziler son set günlerini yaşıyor. Yayına girmek için büyük emekler ve paralar harcanan, uzun ve zorlu geçen çekimlerin ardından seyirciyle buluşan yapımlar artık hem son set gününde çalışanlar olarak birbiriyle ve hem de son yayın gününde seyirciyle vedalaşıyor. Geçtiğimiz sezon başlayan ve Show Tv ekranlarında başlayan Güzel Günler dizisi de veda eden diziler arasında yer alıyor. Pazar akşamları seyirciyle buluşan ve aile komedi türünde ele alınan dizi ortalama bir reytingle yayın hayatını tamamlıyor. TMC Yapım tarafından hazırlanan ve seyircinin alternatif dizilerinden biri olan Güzel Günler geçtiğimiz gün son set gününde bir araya geldi ve son sahneleri çekerek çekim takvimini de sonlandırdı.

Son Kez Paydos Dendi

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamları ekrana gelen sevilen dizi Güzel günler çekimlerini tamamlayarak final yayınını beklemeye başladı. Kadrosunda ünlü isimlerin bulunduğu dizinin yönetmen koltuğunda Osman Taşçı yer alırken dizinin senaryosunu Selin Tunç kaleme alıyordu. Kadrosunda Binnur Kaya ve Ecem Erkek gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi İstanbul’da çekiliyordu. Dizinin alınan karar gereği 26. Bölümde finalinin yapılması kesinleşmişti. Çekimlerde önden giden dizi geçtiğimiz günlerde final bölümü olan 26. bölümün çekimlerini tamamladı. Son kez bir araya gelen set ve oyuncu ekibi dizinin final sahnesini çekerek bir sezonu ve bir dönemi bitirdi. Osman Taşçı’nın son kez paydos dediği dizinin final bölümünün Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonucuna göre 11 ya da 18 Haziran’da ekrana geleceği açıklandı.

Güzel Günler

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Pazar günü gibi zor ve güçlü yapımların yer aldığı bir akşamda yayın hayatına başlayan aile komedi dizisi Güzel Günler TMC Yapım tarafından hazırlandı. Osman Taşçı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Selin Tunç’un senaryosunu kaleme aldığı dizi başladığı günden itibaren ortalama bir reytingle yayın hayatına devam etti. İki gencin ve çevresinde yer alan karakterlerin hikayesini anlatan dizide

-          Binnur Kaya

-          Ecem Erkek

-          Leyla Tanlar

-          Burak Dakak

-          Zeynep Çamcı

-          Olgun Toker

-          Orkuncan İzan

-          Duygu Köse

-          Dora Dalgıç

-          Doğan Can Sarıkaya ve

-          Yıldıray Şahinler gibi oyuncular yer alıyordu.

15-05-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar