Güzel Günler’de beklenmedik ayrılık

Güzel Günler’de beklenmedik ayrılık
İlk bölümünden beri dizinin ana kadrosunda olan Güzel Günler’in teyzesi, Miran'ın annesi Saliha'yı canlandıran  usta oyuncu Seray Gözler 23. Bölümde diziye veda ediyor.

Güzel Günler dizisinden ayrlacak olan usta oyuncu kim? Diziden ayrılacak olan isim Mihran’ın annesi Saliha rolündeki Seray Gözler mi? Seray Gözler diziden niçin ayrılıyor? Dizinin ana kadrosundaki oyuncular hangileri? Dizinin yeni bölümü hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? Güzel Günler’in yönetmeni ve senaristi kim? Dizinin yapımını ve yapımcılığını kim üstleniyor? Seray Gözler ve Güzel Günler dizisi ile merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde.İşte detaylar....

Güzel Günler’de beklenmedik ayrılık

Sıcacık bir aile dizisi diyerek  yola çıkan ve izleyicilerin yüreklerini ısıtan Show TV’nin sevilen dizisi Güzel Günler’de beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor.  İlk olarak 6 Kasım 2023 tarihinde izleyicileriyle buluşan dizinin oyuncuları şu isimlerden oluşuyor:Binnur, Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler.

Seray Gözler Güzel Günler’den niçin ayrılıyor?

İlk bölümünden beri dizinin ana kadrosunda olan Güzel Günler’in teyzesi, Miran'ın annesi Saliha'yı canlandıran  usta oyuncu Seray Gözler 23. Bölümde diziye veda ediyor. Dizide Saliha karakterine hayat veren emektar oyuncu Seray Gözler dizideki hikayesi bittiği için ayrılıyor. Ünlü oyuncunun diziye nasıl veda edeceği şimdiden izleyiciler için merak konusu. Yönetmen koltuğunda Osman Taşçı’nın oturduğu komedi, aile tarzındaki filmin yapımınıTMC Film, yapımcılığını ise Erol Avcı yapıyor.

Yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda?

En son 19. Bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin senaryosunu Selin Tunç kaleme alıyor. Seray Gözler dizide Mihran’ın annesi olarak  Selma’yı sevmiyor. Daha gençken sevdiği adama kaçacakken babası tarafından engellenmiş.Selma’nın da Mihran’ı mutlu edeceğine bir türlü ikna olmuyor. Hatta Van’da Mihran ile Selma’nın yaşayacağı evi de Saliha’nın yaktığı ortaya çıkar. Mihran bu yüzden annesiyle arasına mesafe koyar. Saliha oğlunun kendisinden uzaklaşmasına dayanamaz ve çok üzülür. Acaba Saliha bu hikayenin devamında mı diziden ayrılacak bilemiyoruz. Bildiğimiz Saliha karakterini canlandıran Seray Gözler’in diziden ayrılıyor olması. Dizinin takipçilerinin en merak ettiği konulardan birisi de Seray Gözler’in diziden ayrılmasıyla Mihran ve Selma’nın ilişkilerinin nasıl ilerleyeceği.Bakalım 16 Nisan Pazar 2023 tarihinde saat 20.00 de yayınlanacak 20. Bölümde olaylar nasıl gelişecek?

13-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar