Güzel Günler'in Afişi Yayınlandı! Dizi İlk Bölümüyle Pazar Günü Yayında

Güzel Günler'in Afişi Yayınlandı! Dizi İlk Bölümüyle Pazar Günü Yayında
TMC Film tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Güzel Günler dizisinin afişi yayınlandı. Dizi ilk bölümüyle Pazar akşamı Show Tv’de ekrana gelecek.

TMC Film tarafından hazırlanan ve yayın kanalı dahil olmak üzere merakla beklenen yeni dizilerden Güzel Günler için geri sayım başladı. Geçtiğimiz haftalarda Show Tv ekranlarında yayınlanacağı açıklanan dizinin yayın günü olarak da Pazar akşamları belirlenmişti. İlk yayın tarihi olarak da 6 Kasım Pazar akşamı belirlenen dizi bugünde güçlü yapımlar Yargı ve Teşkilat ile kıyasıya bir reyting yarışına girmeye hazırlanıyor. Romantik komedi ve aile türünde ele alınan hikayesiyle seyirci tarafından da merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda da birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Van’da başlayıp İstanbul’da devam eden bir hikayeyi anlatan Güzel Günler’in merakla beklenen afişi de sonunda yayınlandı ve dizi ilk bölüm için geri sayıma geçti.

Meşhur Van Kahvaltısı Afişte

TMC Film tarafından Show Tv için hazırlanan ve ilk bölümüyle Pazar günü seyirci karşısına çıkacak olan güzel Günler için heyecanlı bir bekleyiş başladı. Ünlü oyuncu Binnur Kaya’nın Kırmızı Oda’nın ardından yeniden ekranlara döndüğü dizinin görsel çalışması olan dizi afişi de yayınlandı. Oyuncuların büyük ve mutlu bir kahvaltı sofrasındaki anı donduran afişte meşhur Van kahvaltısına da gönderme yapılarak masada türlü türlü kahvaltılıkların ter aldığı görüldü. Van’dan İstanbul’a uzanan mutlu bir aile hikayesini seyircinin beğenisine sunacak dizi Pazar gününde iki güçlü rakiple karşı karşıya gelecek. Güzel Günler ikinci sezonunda olan ve reytinglerde ilk sırada yer alan Kanal D’nin Yargı dizisi ile 3. Sezonunda olan TRT 1’in başarılı macera ve aksiyon dizisi Teşkilat’la reyting mücadelesine girecek. Güzel Günler özellikle aile konulu eğlenceli hikayesiyle bu iki dizi arasından sıyrılmaya çalışacak.

Güzel Günler Künye

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Güzel Günler pazar akşamları ekrana gelecek. Dizinin ilk yayın tarihi ise 6 Kasım Pazar. Dizinin Yapımcı şirketi TMC ve senaryo yazarı da Selin Tunç. Dizinin oyuncu castında da birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Güzel Günler dizisinde

-      Binnur Kaya

-      Ecem Erkek

-      Leyla Tanlar

-      Zeynep çamcı

-      Olgun Toker

-      Burak Dakak

-      Yıldıray şahinler

-      Seray Gözler

-      Oya İloğulları

-      Orkuncan İzan

-      Duygu Köse gibi ünlü isimler yer alıyor.

02-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar