Güzel Oyuncu Kuzey Yıldızı’na Katıldı!

Güzel Oyuncu Kuzey Yıldızı’na Katıldı!
Yeni sezon başlarken Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi de hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Diziye son olarak güzel oyuncu Melis Sabah dahil oldu. İşte detaylar!

Geçtiğimiz sezon Süreç Film tarafından Show Tv için hazırlanan ve ilk sezonuyla ekrana gelen Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni sezon çekimleri için son hazırlıklarını yapıyor. Önümüzdeki günlerde yeni sezon için çekimlerin yapıldığı Ordu’ya gidecek olan ekip son hazırlıklarını yaparken yapım şirketi Süreç Film’de dizinin yeni sezonda yayınlanacak hikayesine uygun karakterleri bulmaya çalışıyor. Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde yer aldığı Kuzey Yıldızı’nın oyuncu kadrosuna güzel oyuncu Melis sabah’ta dahil oldu. Güzel oyuncunun dizide Bahar karakterine hayat vereceği öğrenilirken dizinin kadrosuna erkek bir oyuncunun daha dahil olacağı öğrenildi. İşte haberin detayları!

Kuzey Yıldızına Yeni Karakter: Bahar!

Süreç Film imzalı Kuzey Yıldızı İlk Aşk geçtiğimiz sezon en çok dikkat çeken ve reyting rekorları kıran bir dizi olmuştu. Seyirci tarafından keyifle ve heyecanla takip edilen dizi pandemi sürecinin ardından yeniden ekranlara dönmüş ancak reytinginin düşüklüğü sebebiyle yeni sezona ertelenmişti. Yapım şirketi yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde diziye yeni karakter ve hikayeler ekleyerek düşen reytinge çözüm bulmayı umuyor. Bu sebeple diziye yeni oyuncular dahil oluyor. Bu oyunculardan biri de Bahar karakteriyle Melis Sabah oldu. Melis Sabah dizide Bahar karakteri olarak dizinin kahramanı Yıldız’ın işe başlayacağı restoranın sahibinin kızını canlandıracak. Dizide Bahar’ın babasını oynayacak karakter için ise arayışlar devam ediyor. Yakında yeni bölüm çekimleri için sete çıkacak dizi yeni sezonda da seyircinin ilgisini çekmeyi amaçlıyor.

Melis Sabah Kimdir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 2. Sezonunun oyuncu kadrosuna dahil olan güzel oyuncu Melis Sabah dizide Bahar karakterine hayat verecek. Bahar sevimli ve iyi niyetli biri olarak dikkat çekiyor. Oyunculuk hayatının henüz başlarında olan güzel oyuncu Melis Sabah 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Antalya Üniversitesi Matematik Bölümü’nde eğitim görmeye devam eden güzel oyuncu Melis Sabah oyunculuğa ilgi duymaya başlamış ve bu amaçla oyunculuk eğitimleri almıştır. Melis Sabah ilk oyunculuk deneyimini Kırk Yalan adlı sinema filmiyle yapmıştır. Oyuncunun rol aldığı çok fazla yapım bulunmamaktadır. Yeni yeteneklerden olan oyuncu Kırk Yalan ve Tam Kafandan adlı yapımlarda rol almıştır. Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncunun ilk dizisi olacaktır.

13-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar