Hakan Altun Aşkı Uğruna Herkesi Sildi!

Hakan Altun Aşkı Uğruna Herkesi Sildi!
Oyuncu Gonca Vuslateri ile şarkıcı Hakan Altun arasında başlayan aşk son hız devam ediyor. Hakan Altun sosyal medya hesabında sadece Gonca Vuslateri’ni takip etmeye başladı!

2020 biterken ünlüler arasında yaşanan ilişkilerde tam gaz devam ediyor. Özellikle yaşanan aşklar konusunda oldukça heyecanlı anların ve ayrılıkların yaşandığı 2020 senesi biterken yeni ve bomba bir aşk yaşanmaya başladı. Ünlü şarkıcı Hakan Altun ile oyuncu Gonca Vuslateri arasında yaşanmaya başlayan aşk hızla devam ediyor. İkili bir süre önce birlikte olmaya başlamış ve daha sonra birliktelikleri herkes tarafından öğrenilmişti. Son günlerde birbiriyle ilgili sosyal medya paylaşımlarına ağırlık veren ikiliden en büyük sürpriz ise hakan Altun’dan geldi. Sosyal medya hesabından yüz binlerce takipçisi olan ve binlerce kişiyi takip eden Hakan Altun son anda büyük bir değişiklik yaptı. Bir anda sosyal medya ve magazin gündeminde olay olan ve ilk sıralara kadar yükselen paylaşım sonrası herkes hakan Altun’u tebrik etti. İşte ikiliyle ilgili son gelişmeler!

Aşkı Uğruna Herkesi Sildi!

Ünlüler dünyasında bir anda gelişen ve herkesi şoke eden ve aynı zamanda mutlu eden oyuncu Gonca Vuslateri ve şarkıcı Hakan Altun aşkında son gelişmeler sosyal medyada hızla yayılıyor. Ünlü şarkıcı Hakan Altun’un son olarak sosyal medya hesabı üzerinden takip ettiği bütün arkadaş, eş dost ve ailesini sildiği sadece aşk yaşamaya başladığı Gonca Vuslateri’ni takip etmeye başladığı görüldü. Bir anda sosyal medya ve magazin basınında ilk sıralara kadar çıkan olay herkes tarafından takdirle karşılandı. Takip ettiği binlerce insanı aşkı için bir kalemde silen ve sadece aşkını takip eden hakan Altun’un bu davranışı takdir topladı.

Evlilik Hazırlıkları Başladı!

Yaklaşın bir ay önce başlayan ve şu sıralar herkesin dilinde olan Hakan Altun ve Gonca Vuslateri arasındaki aşkta yeni bir sayfaya geçilirken üzere. İddiaya göre ikilinin son derece uyumlu ve mutlu oldukları ve evlilik yolunda hızla ilerledikleri konuşuluyor. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda birbirlerine aşk dolu sözlerle seslenen çift oldukça mutlu görünüyor. Geçtiğimiz günlerde 34 yaşındaki oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından “Birini sevmek… Gördüğün ilk kalp resminin içine girip onu hayal etmek... Öpmek o hayali. Şüküre rast getirmek. Küçücük kalbi” ifadelerini kullandı.

20-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar