Usta Oyuncu Altan Gördüm Mahkum Dizisinde

Usta Oyuncu Altan Gördüm Mahkum Dizisinde
Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve ay sonunda sete çıkması beklenen Mahkum’un kadrosuna usta oyuncu Altan Gördüm dahil oldu.

Yeni sezon hızlı başladı ve ekranlara ilk kez gelen diziler bir bir seyircinin takdirine ve beğenisine sunuldu. Henüz ilk günlerin heyecanını üzerlerinden atamayan diziler birkaç hafta sonra reytingleriyle gündeme gelmeye başlayacak. Sezona pek çok yeni dizi girerken bu dizilerin bir çoğu Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen sezon pek çok yapımı final yapan kanal diğer kanallara göre daha fazla yeni diziyi seyirciyle buluşturuyor. Kanal iddiasını koruyabilmek için oldukça büyük bir emek ve para sarf ederken yeni dizilerinin bazıları ekrana gelmeye başladı bazıları ise henüz sete çıkmadı. Kanalın iddialı projelerinden olan MF Yapım tarafından hazırlanan Mahkum için ise cast çalışması haen devam ediyor. Uğraş Güneş’in senaryosunu yazdığı dizinin oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizinin kadrosuna son olarak ise usta oyuncu Altan Gördüm dahil oldu.

Mahkum’a Yeni Oyuncu

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve halen hazırlık aşamasında olan MF Yapım imzalı Mahkum cast çalışmasını devam ettiriyor. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu ve Seray Kaya gibi isimleri bir araya getiren dizinin ana kadrosuna yeni bir isim eklendi. Usta oyuncu Altan Gördüm’le anlaşan yapım şirketi usta oyuncu için İsmail Hacıoğlu’nun canlandıracağı Barış karakterinin babası rolünü teslim etti. Pek çok dizide başarılı roller üstlenen ve ustalığı ile herkesin saygısını kazanan Altan Gördüm’ün diziye dahil olması dizinin merakla bekleyen seyircisini de heyecanlandırdı. Uyarlama bir dizi olacak olan Mahkum iddialı konusu ile gündem olurken yapım şirketinin hazırlıkları tamamlamasının ardından ay sonunda sete çıkması bekleniyor.

Mahkum Konusu Ne?

MF yapım tarafından halen hazırlıkları devam eden yeni dizilerden Mahkum oyuncu kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Onur Tuna’nın başrolünde yer alacağı dizi bir savcının hayatını konu alıyor. Geçici hafıza kaybı yaşayan ve uyandığında kendisini hapishanede bulan savcı olayları hatırlamaya çalıştıkça her şey karma karışık olmaya başlayacaktır. Daha önce de hafıza kaybı yaşayan savcı bu sefer eşini ve çocuklarını öldürmekle suçlanmaktadır. İdamla yargılanan savcı masum olduğunu ve ailesini kendisinin öldürmediğini ispat etmeye çalışırken pek çok bilinmezle ve sürprize karşılaşıyor. Her adımı heyecan ve gerilim olan dizi yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olarak gösteriliyor.

21-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar