Hakan Muhafız dizisinin yayın tarihi belli oldu

Hakan Muhafız dizisinin yayın tarihi belli oldu
Netflix'in ilk Türk orijinal dizisi Hakan Muhafız'ın 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Yeni sezonda oyuncu kadrosuna Engin Öztürk'ün eklendiği dizi ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan gibi oyuncuların yer aldığı dünya çapında büyük ilgi gören Netflix orijinal dizisi Hakan Muhafız (The Protector) yeni sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl aralık ayında ilk sezonu yayınlanmış olan dizinin, içinde usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın da yer aldığı 2. sezon tanıtım filmi izleyiciyi heyecanlandırmıştı. Peki yeni bölümleriyle bomba gibi gelen Hakan: Muhafız ne zaman başlıyor?

İŞTE HAKAN: MUHAFIZ'IN YAYIN TARİHİ

Dizinin merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. Netflix sosyal medya hesaplarından dizi oyuncularının farklı dillerle yayın tarihini duyurduğu bir video yayınladı. Hakan: Muhafız, 26 Nisan Cuma günü yeni bölümleriyle Netflix'te yayınlanacak. Oyuncuların dünyanın dört bir yanından izleyenlere seslendiği tanıtımda eğlenceli anlara tanıklık ediyoruz.

ENGİN ÖZTÜRK HAKAN: MUHAFIZ'IN İKİNCİ SEZONUNDA

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk Hakan: Muhafız dizisinin ikinci sezon bölümlerinde karşımıza çıkacak. Henüz hangi karakteri canlandıracağı bilinmeyen oyuncu televizyon dünyasında da çalışma hayatına devam ediyor. Kanal D ekranlarında yeni başlayan Yüzleşme dizisinde Hande Doğandemir, Uğur Yücel gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncuyu bu kez Netflix ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız'da göreceğiz.

HAKAN: MUHAFIZ (THE PROTECTOR) KONUSU

Hakan, kapalı çarşıda büyümüş manevi babası Neşet ve can dostu Memo dışında kimsesi olmayan bir gençtir. Arkadaşıyla birlikte antikacı dükkanı kurma hayalleri kurarken bir gecede hayatı değişir. Babasını kaybeder ve hiç bilmediği bir dünyanın içine düşer. Babasının Hakan'ı emanet ettiği eski dostu Kemal ve onun kızı Zeynep, bilmesi gereken tüm gerçekleri ona anlatır. Hakan İstanbul'u Ölümsüzün elinden kurtaracak olan son muhafızdır. Bu kutsal şehir için yüzyıllardır süregelen bir tehdit olan ölümsüzü ancak Muhafız öldürebilir. Hakan, İstanbul'un geleceği için bu büyük sorumluluğu üstlenmek ve güçlü olmak zorundadır.

Hakan: Muhafız (The Protector) 26 Nisan Cuma günü 2. sezon yeni bölümleriyle sadece Netflix'te.

12-03-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar