Hakan Muhafız'ın 3. sezon kadrosu belli oldu

Hakan Muhafız'ın 3. sezon kadrosu belli oldu
Dünya çapında büyük ilgi gören Netflix dizisi Hakan: Muhafız'ın yeni sezon çekimleri başladı. Netflix'in ilk Türk yapımı olan diziye yeni sezonda katılacak oyuncular kimler?

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk ve Burçin Terzioğlu gibi isimlerin paylaştığı Hakan: Muhafız (The Protector) dizisi başarılı geçen bir sezonunun ardından ikinci sezonu yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Netflix'ten 3. ve 4. sezonunda onayını alan dizi yeni sezon çekimlerine başladı. İstanbulu korumak için ant içmiş bir kahramanın hikayesini izlediğimiz dizide oyuncu kadrosu geçen sezonda olduğu gibi büyük bir değişikliğe uğrayacak. Peki Hakan: Muhafız'ın 3. sezonunda yer alan oyuncular kimler olacak?

İŞTE O İSİMLER

2. sezon boyunca verdiği karakter kayıplarının ardından Hakan:Muhafız’ın (The Protector) yeni sezonuna yeni birçok isim eklenecek. Dizi kadrosuna Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Bige Önal, İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halit Özgür Sarı ve Hasan Üner gibi oyuncular katılarak çeşitli kilit karakterlere hayata verecekler. 

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

İstanbulu korumakla mükellef Hakan ve ona sadık olanlar dirilen Ölümsüzlerin yol açtığı felaketlerle boğuşurken Hakan'ın abisi Levent (Engin Öztürk) aralarına girer ve tılsımlı gömleği kendi çıkarları için kullanır. Levent'in hainliğiyle birlikte İstanbul'a büyük bir virüs bulaşır. Yeni sezonda ise Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için kendini yeni bir maceranın içinde bulur. Öte yandan Hakan'ın İstanbul için büyük bir tehdit olan Vezir'i bulması gerekir. 

HAKAN: MUHAFIZ (THE PROTECTOR) KONUSU

Hakan, kapalı çarşıda büyümüş manevi babası Neşet ve can dostu Memo dışında kimsesi olmayan bir gençtir. Arkadaşıyla birlikte antikacı dükkanı kurma hayalleri kurarken bir gecede hayatı değişir. Babasını kaybeder ve hiç bilmediği bir dünyanın içine düşer. Babasının Hakan'ı emanet ettiği eski dostu Kemal ve onun kızı Zeynep, bilmesi gereken tüm gerçekleri ona anlatır. Hakan İstanbul'u Ölümsüzün elinden kurtaracak olan son muhafızdır. Bu kutsal şehir için yüzyıllardır süregelen bir tehdit olan ölümsüzü ancak Muhafız öldürebilir. Hakan, İstanbul'un geleceği için bu büyük sorumluluğu üstlenmek ve güçlü olmak zorundadır.

18-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar