Hakan Taşıyan’dan Güzel Haber!

Hakan Taşıyan’dan Güzel Haber!
Arabesk Müziğin bir döneme damga vuran isimlerinden Hakan Taşıyan’ın dün sağlığı ile yaptığı açıklamalar sonrası sevindiren gelişmeler yaşandı. İşte detaylar!

Dün ünlüler dünyasında şok bir gelişme yaşanmış ve bir döneme damga vuran arabesk müziğin usta seslerinden Hakan Taşıyan’ın hastaneye kaldırıldığı ve acil organ nakli olması gerektiği haberleri yapılmıştı. Haberi okuyan herkesin derin bir üzüntüyle takip ettiği olayda Hakan Taşıyan’ın hastaneye kaldırıldığı ve organ nakli olması gerektiği açıklanmıştı. Ayağındaki ağrılar sebebiyle hastaneye başvuran şarkıcı Hakan Taşıyan’ın böbrek ve karaciğer sorunları yaşadığı ve rahatsızlıkların oldukça işeri düzeyde olduğu öğrenilmişti. Sevenleri ve hayranları tarafından derin bir üzüntüyle karşılanan olay sonrası tüm ülke ünlü isme dua ederken Sağlık Bakanlığı’nın da olayla yakından ilgilenmeye başladığı ve gelişmeleri an be an takip ettiği ortaya çıktı. Bugün yapılan açıklamalar ise düne nazaran daha umut verici ve daha güzel olarak yansıdır magazin basınının sayfalarına ve sosyal medyaya. İşte ayrıntılar!

Hakan Taşıyan Üzdü!

Bir döneme damga vuran ve söylediği şarkılarla birçok insanı derinden etkileyen arabesk müziğin usta temsilcilerinden Hakan taşıyan dün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü şarkıcı Taşıyan paylaşımında “sevgili dostlarımız, değerli sanatçımız Hakan taşıyan bugün itibariyle sağlık sorunları nedeniyle ağır durumdadır. Organ nakline ihtiyacı vardır. Kendisini tekrar aramızda görmek için destek lazım desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerinin kullanıldığı bir açıklama yapılmıştı. Bu haber üzerine tüm sevenleri ve hayranları Taşıyan için dua ederken iyi dileklerini belirten paylaşımlarla kendisine destek vermişti. Ayrıca Taşıyan’ın durumuyla ilgili Sağlık Bakanlığı da devreye girmiş ve gelişmeleri yakından takip etmeye başlamıştı.

Sevindiren Gelişme!

Hakan Taşıyan’ın dün yaptığı yürek burkan açıklama sonrası devreye giren Sağlık Bakanlığı Taşıyan’ın durumuyla yakından ilgilenmeye başladı. Dün yaşananlardan sonra bir paylaşım daha yapan Taşıyan yapılacak tetkikler sonrası organ nakli’nin netleşeceğini belirtti. Taşıyan paylaşımında “Sağlık Bakanlığımız ve Sayın Bakanımız dünden beri sağlık durumumu yakinen takip ediyor. Yarın Ankara Şehir Hastanesi’nde tüm tetkiklerim yapılıp hekimlerimiz tarafından değerlendirilecek. Şu an karaciğer ve böbreklerimde hastalık ilerlemiş durumda. Organ nakli aşamasında olup olmadığı bu değerlendirmelerin neticesinde netleşecek. Bakanlığımız süreci her yönüyle takip ediyor. Sayın Bakanımıza durumumu duyurmama vesile olan tüm dostlarıma ilgisini esirgemeyen sevenlerime teşekkürü borç bilirim. Sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim. Duanızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı. Bizde ünlü isme geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

21-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar