Hakan Ural Rahatsızlığının Ardından Ekranlara Geri Döndü

Hakan Ural Rahatsızlığının Ardından Ekranlara Geri Döndü
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün seyirciyle buluşan Neler Oluyor Hayatta adlı programın sunucusu Hakan Ural Koronavirüsü atlattı.

Tüm dünyayı kasıp kavuran ve milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs tüm hızıyla devam ederken aşılama çalışmaları da aynı şekilde salgını durdurmak için tüm hızıyla sürüyor. Ülkemizde de aynı şekilde binlere insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavrüs sebebiyle pek çok ünlü isim de bu salgına yakalanmış ve hatta birçoğu hayatını kaybetmişti. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan ünlü isim Hakan Ural’la ilgili magazin basını ve sosyal medyada çıkan haberler bir ara büyük bir bilgi kirliliği olarak yansımıştı. Ünlü ismin hastanede yoğun bakıma kaldırıldığı, entübe edildiği ve hatta öldüğü bile iddia edilmişti. Hakan Ural’ın Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta adlı programında ise sık sık bilgilendirmeler yapılmıştı. Sonunda beklenen oldu ve ünlü isim hastalığı atlatarak yeniden ekranlara döndü.

Hakan Ural Yeniden

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen Neler Oluyor Hayatta adlı programın sunucularından biri olan Hakan Ural geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmıştı. Tedavi amaçlı hastaneye kaldırılan ünlü isimle ilgili pek çok iddia güdeme gelmişti. Sonunda ünlü isim hastalığı atlattı ve ekranlara geri döndü. Hakan Ural programda yaptığı açıklamalarla yaşadığı süreci seyirciyle paylaştı. Hakan Ural açıklamalarında “ne zor iş ya. Gerçekten yaşadığıma inanamıyorum. Her şey yolunda gibiydi bir anda kötüleştim. Allah razı olsun sevenlerimizden, dualarını eksik etmeyenlerden. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Covid belirtileri devam ediyordu, kendimde bir anormallik hissettim. Ateşim hiç düşmedi. Muhakkak tomografi çektirin” ifadelerini kullandı.

Üç Gün Zorlandım

Ünlü isim ayrıca programda çok çarpıcı bilgilere de yer verdi. Hakan Ural yaşadıklarını anlatırken ne büyük bir olay yaşadığını da özellikle vurguladı. Hakan Ural “Benim sürecim tomografiyle başladı. İyi ki çift aşılıyım. Benim kanımda çok fazla enfeksiyon çıktı. Tedbir amaçlı kalıyorum diye düşündüm ama o gece benim değerlerim uçmuş. Üç gün çok zorlandım. Hastanede altı gün kaldım ama yaşadıklarıma inanamadım. Perşembe günü taburcu oldum. Bu kadar zaman geçti gibide gelmiyor bana üç gün gibi hissediyorum ama bakıldığında 16 gün sürdü” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ayrıca herhangi bir kronik hastalığının olmadığını da özellikle belirtti.

15-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar