Yaz Sezonu Dizileri Sezonu Açıldı! Gold Film Senden Daha Güzel Adlı Diziyi Yapıyor

Yaz Sezonu Dizileri Sezonu Açıldı! Gold Film Senden Daha Güzel Adlı Diziyi Yapıyor
Televizyon kanalarının yaz aylarında ekranlarına taşıyacağı yazlık dizilerle ilgili çalışmalar başladı. Gold Film Senden Daha Güzel adlı yazlık dizisinin startını verdi.

Bu günlerde ekrana peş peşe yeni dizilerin girdiği dizi sektöründe bir sonraki adım olan yaz sezonu dizilerinin startı da bir bir verilmeye başlandı. Bir çalışma bitmeden bir başka çalışmaya başlayan sektörde bir gün bile nefes alınmadan çalışılıyor. 7 gün 24 saat esaslı mesailer bile yetmiyor ve işler peş peşe gelmeye başlıyor. Kanallar için haziran ayında sezon finaline gidecek ya da final yapacak yapımların yerine yaz aylarında ekrana gelecek yapımlar için yapım ajansları çalışmalara başladı. Geçtiğimiz günlerde daha Türk sinemasının başarılı filmi Ah Nerede’nin dizi olarak yaz sezonuna uyarlandığı haberleri sektörde konuşulmaya başlanmıştı. Yaz sezonun yaklaştığı ve artık yavaş yavaş yeni yazlık dizilerin haberlerinin gelmeye başlayacağı bu zamanlarda ilk atak Gold Film’den geldi. Pek çok diziye imza atan ve özellikle Erkenci Kuş ve Çilek Kokusu gibi yazlık dizileri seyirciyle buluşturan Gold Film yeni bir yazlık dizinin de hazırlıklarına başladı.

Senden Daha Güzel

Gold Film bu günlerde masaya yeni bir projeyi yatırdı. Hazırlıklarına başlanılan ve adının senden Daha Güzel olduğu belirtilen yeni dizinin yaz sezonunda ekrana geleceği öğrenildi. Özellikle yaz sezonunda yaptığı ve sonraki sezonlara kalan ve reyting rekorları kıran dizilere imza atan Gold Film tarafından hazırlanan senden Daha Güzel adlı dizinin yaz sezonunda ekrana geleceği öğrenildi. Ayşe Üner Kutlu tarafından kaleme alınan ve cast çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak olan yeni dizinin kanalı ise henüz belli olmadı.

Romantik Komedi

Taz sezonu dizilerinde ustalaşan Gold Film yaz aylarının yaklaştığı ve dizilerin final ara verme ya da final yapma zamanlarının belli olmaya başladığı bu günlerde diğer şirketlere kıyasla ön alarak yazlık dizi projesini duyurdu. Senden daha Güzel adını taşıyan ve romantik komedi türünde ele alınacak dizinin yazarlığını ise Ayşe Üner Kutlu yapıyor. Henüz hazırlık aşamasında olan proje için oyuncu seçimlerinin önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi. Öbür taraftan prodüksiyon ve diğer hazırlıkların da başladığı belirtiliyor. Senden Daha Güzel adlı romantik komedinin kanalının ise belli olmadığı öğrenildi. Yeni diziyle ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Senden Daha Güzel Konusu Ne?

Gold Film tarafından yaz sezonu için hazırlıkları başlayan romantik komedi dizisi Senden daha Güzel’in konusu ise tam da yaz sezonuna uygun. Dizide Antepli bir kadın doktorla İstanbullu ünlü bir estetik doktorunun renkli ve komik çatışması ve aşkı hikaye edilecek. Ayrıca Gold Film’in yine yaz sezonu için ünlü yazar Aslı Zengin ile yeni bir çalışmaya daha başladığı haberleri geliyor.

03-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar