Hakime Hanım Dizisinde Bir ayrılık Daha

Hakime Hanım Dizisinde Bir ayrılık Daha
Yeni yayın döneminde Atv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Hakime Hanın dizisinde Cem Davran'ın ardından bir ayrılık daha yaşandı.

Eylül yayın döneminin iddialı yapımlarından olacağı yönünde sektörde çok ciddi bir beklenti oluşturan ve magazin basını ile sosyal medyada da sık sık haberleri yayınlanan yeni dizi Hakime Hanım’ın başındaki kara bulutlar dağılmak bilmiyor. Daha önce sete çıkan ve çekimlere başlayan dizinin yapılan çekimleri beğenilmeyince set durdurulmuş ve ardından diziden peş peşe kötü haberler gelmeye başlamıştı. Önce dizinin yönetmeni ile yollar ayrılmış ve dizinin yönetmen koltuğuna son olarak Bir zamanlar Çukurova dizisinin de yönetmen koltuğunda oturan Murat Saraçoğlu geçmişti. Ardından dizide Vahide Perçin’in canlandıracağı Hakime Hanım’ın eşi olacak olan usta oyuncu Cem Davran diziden ayrılmıştı. Usta oyuncunun diziden neden ayrıldığı konusunda herhangi bir bilgi edinilememiş ve dizinin Murat Saraçoğlu’nun çekimini yaptığı filmin ardından yeniden sete çıkacağı öğrenilmişti. Ancak son dakika gelişmesine göre Hakime Hanım kod adını kullanan diziden Cem Davran’ın ardından üst düzey bir ayrılık haberi daha geldi.

Kaan Yıldırım Ayrıldı

Tims&B Yapım tarafından hazırlanan ve Ayfer Tunç’un kaleme aldığı yönetmen değişikliğinin ardından Murat Saraçoğlu’nun yeni yönetmen olarak dizinin yönetmen koltuğuna oturduğu kod adı Hakime Hanım olan diziden bir ayrılık haberi daha geldi. Vahide Perçin’in Hakime Hanım olarak başrolünde yer aldığı dizi yeni yayın döneminde Atv’de ekrana gelecek. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan ve son dönemlerin başarılı genç oyuncularından olan Kaan Yıldırım Hakime Hanım dizisinin setinin bir türlü başlamaması üzerine diziden ayrıldı. Hakime Hanım Dizisinde Feyza Sevil Güngör’ün partneri olarak yer alacak Kaan Yıldırım’ın diziden ayrılmasıyla Hakime Hanım için ufukta kara bulutlar görünmeye başladı. Başarılı oyuncu Kaan Yıldırım’ın dizinin setinin bir türlü başlamaması üzerine yeni dizi görüşmelerine başladığı ve bu sebeple Hakime Hanım’dan ayrıldığı öğrenildi. Genç oyuncunun hangi yapımlarla görüştüğü ve yeni sezonda nasıl bir projeyle ekrana geleceği ise henüz bilinmiyor.

Kaan Yıldırım Yapımları Neler?

Son dönemin başarılı genç oyuncularından Kaan Yıldırım bugüne kadar birçok yapımda yer aldı. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında,

·         Kayıp

·         Ulan İstanbul

·         Adı Mutluluk

·         Kalbim Yangın Yeri

·         Klavye Delikanlıları

·         İnsanlık Suçu

·         Halka

·         Hekimoğlu

·         Bölük

·         Gelincik bulunmaktadır.

30-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar