Halil İbrahim Kalaycıoğlu Kalk Gidelim Kadrosuna Katıldı!

Halil İbrahim Kalaycıoğlu Kalk Gidelim Kadrosuna Katıldı!
TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları seyirciyle buluşan Kalk Gidelim’in oyuncu kadrosuna usta oyuncu Halil İbrahim Kalaycıoğlu’da dahil oldu. İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında üç sezondur Cumartesi akşamları ekrana gelen ve seyircinin beğenerek ve keyifle setrettiği komedi aile dizisi Kalk Gidelim her hafta yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Her ne kadar reytingi yüksek olmasa da kendine has bir kitle oluşturmayı başaran yapım Staf Film tarafından hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Yahya Samancı’nın oturduğu dizinin senaryosunu ise Güliz Kuçur kaleme alıyor. Son bölümlerde köye mermer ocağı kurulmasıyla ve tarım arazilerinin yok edilmesiyle ilgili hikaye kuran dizi de bu hikayeye uygun yeni oyuncular yer alıyor. Bu oyunculardan biri de ünlü ve başarılı oyuncu Halil İbrahim Kalaycıoğlu oldu. İşte detaylar!

Mermer Ocağının Sahibi İsmail Kelle!

Staf Film tarafından hazırlanan Kalk Gidelim üç sezondur TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamlarına renk ve neşe katıyor. Bir dönem final yapacağı söylentilerinin çokça konuşulduğu dizi iddiaların aksine her hafta yeni bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Son bölümlerde Köye kurulan Mermer Ocağının herkesi tedirgin ettiği bölümde tüm köylü ve ahali Mermer Ocağının sahibini merak etmeye başlamıştı. Sonunda bu merak cevabını buluyor. Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde Mermer Ocağının sahibi ortaya çıkıyor. Mermer ocağının sahibi İsmail Kelle karakteriyle usta isim Halil İbrahim Kalaycıoğlu Kalk Gidelim kadrosuna dahil oldu ve cumartesi akşamı seyirciyle buluşacak.

Halil İbrahim Kalaycıoğlu Kimdir?

Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna İsmail Kelle karakteriile katılan dizi ve filmlerinin vazgeçilmez usta oyuncusu Halil İbrahim Kalaycıoğlu 1957 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitenin Tiyatro bölümünden mezun olan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Özellikle Kurtlar Vadisi Pusu’da rol alması oyuncunun bir anda büyük kitleler tarafından tanınmasını sağlamıştır. Usta oyuncun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Bu Toprağın Sesi

-          Tuzu Kurular

-          Koçum Benim

-          Lise Defteri

-          Büyük Buluşma

-          Acı Hayat

-          Son Osmanlı yandım Ali

-          Kurtlar Vadisi Pusu

-          Kırık Kalpler

-          Derin Kaos

-          Bordo Bereliler Suriye

-          Bordo Bereliler 2: Afrin

-          Kurt Kanunu

-          Nizama Adanmış Ruhlar

31-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar