Halil Sezai Elinden Ameliyat Oldu!

Halil Sezai Elinden Ameliyat Oldu!
Şarkıcı Halil Sezai’nin geçtiğimiz günlerde sağ elinden ameliyat olduğu ortaya çıktı. Halen tutuklu bulunan Halil Sezai yaşlı bir kişiyi darp etmekle suçlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay herkesi derin bir üzüntüye sevk etmişti. İddialara göre Şarkıcı Halil Sezai yaşlı bir adamı darp etmekle suçlanmış ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Olayın ardından şarkıcı iddiaları yalanlasa da ortaya çıkan görüntülerde şarkıcı Halil Sezai’nin 67 yaşındaki Hüseyin M.’yi darp ettiği açık bir şekilde görülüyordu. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen Halil Sezai’den bu sefer de başka bir haber gündeme düştü ve bir anda ilk sıralara yükseldi. Halen cezaevinde tutuklu bulunan Halil Sezai’nin elinden ameliyat olduğu öğrenildi. Sezai’nin cezaevinden hastaneye gittiği ve bir gün sonra tekrar cezaevine döndüğü ifade edildi. Şarkıcı Halil Sezai’nin elinin ise cezaevinde saldırıya uğradığı için kırıldığı iddia edildi. Ancak bu iddia şarkıcının avukatı tarafından bir açıklamayla reddedildi.

Halil Sezai Elinden Ameliyat Oldu!

Geçtiğimiz günlerde yaşlı bir kişiyi darp ettiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilen şarkıcı Halil Sezai’ elinden ameliyat oldu. Cezaevinde tutuklu bulunan Sezai’nin sağ eli iki gün önce rahatsızlığı sebebiyle Marmara Üniversitesi ortopedi bölümünde ameliyat edildi. Hastanede bir gün yatan şarkıcı daha sonra tekrar cezaevine götürüldü. Sağ elinden ameliyat olan Halil Sezai’nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Sağ elinin sargılı olduğu gözlenen Sezai’nin elinin cezaevindeki bir kavga sırasında kırıldığı iddiaları ise avukatı tarafından yalanlandı. İşte avukatının o iddialara cevabı.

Avukatı İddialara Cevap Verdi!

Cezaevinde karıştığı bir kavga sonucu elinin kırıldığı ve bu sebeple ameliyat olduğu iddia edilen Halil Sezai’nin avukatı bu iddialara yazılı olarak cevap verdi. Avukat Ahmet Gürel bahse konu olan iddialara yönelik açıklamasında “Müvekkilim Halil Sezai hakkında cezaevinde saldırıya uğradığına dair asılsız ve gerçek dışı haberler medyada yer almıştır. Müvekkilim cezaevinde tek kişilik bir hücrede kalmakta olup herhangi bir saldırı eylemine maruz kalması mümkün değildir. Müvekkilin hastaneye sevk edilmesinin sebebi ise daha önce yaşadığı bir rahatsızlık ile ilgili sağlık kontrolünden geçirilmesi gerekliliğidir. Komu oyunun aksi yönde çıkan asılsız ve gerçek dışı haberlere itimat etmemesi gerekmektedir.” Halil Sezai sağ elinden ameliyat edildikten sonra kaldığı cezaevi olan Maltepe cezaevine geri götürüldü.

02-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar