Halil Sezai'den hayranlarına müjde!

Halil Sezai'den hayranlarına müjde!
Şarkıları ve oyunculuğuyla adından söz ettiren Halil Sezai’den hayranlarına müjde! İncir Reçeli filmi serisi ile hayran kitlesini artıran ünlü müzisyen Halil Sezai'nin müjdesi ne?

Şarkıları ve oyunculuğuyla son günlerde adından sıkça söz ettiren Halil Sezai’den hayranlarına büyük müjde! İncir Reçeli filmi serisi ile hayran kitlesini artıran ünlü müzisyen Halil Sezai'nin müjdesi ne? Projeleri ve çıkışlrıyla dikkat çeken naif şarkıcıdan çoktandır beklenen haber nihayet geldi. Şimdi detaylar

Halil Sezai'den hayranlarına müjde!

Şarkılarını yanısıra oyunculuğuyla da dikkat çeken Halil Sezai “İncir Reçeli” serisiyle büyük bir hayran kitlesi yakalamıştı. Çekimleri merak konusu olan 'İncir Reçeli 3' filmiyle alakalı röportaj veren ünlü müzisyen filmin yakında seyircisiyle buluşacağını müjdeledi.  Dün akşam Bloomberg Ht kanalında “Aslı Şafak’la İşin Aslı” programının konuğu ünlü müzisyen Halil Sezai idi. Yapımcılığını BBO Yapım Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun üstlendiği programa katılan Halil Sezai projelerine dair samimi açıklamalarda bulundu.

Film ve Albüm Bir Arada!

Şöhreti yakaladığı 'İncir Reçeli” serisinin 3. Filmi için kesin karar verildiğini söyleyen Halil Sezai, hayranlarına bir müjde daha verdi. Aslı Şafak'ın “Yeni albüm geliyor mu?” sorusuna içtenlikle cevap veren ünlü müzisyen “İlk iki filmde olduğu gibi albümün çıkışı için de filmi bekliyorum” açıklamasını yaptı. Oyunculuğu ve yorumcu kimliğiyle ön plana çıkan Halil Sezai’ye canlitv platformu olarak başarılar diliyoruz.

Halil Sezai Kimdir?

Halil Sezai Paracıkoğlu 1979 Eskişehir doğumludur. Eskişehir Atatürk Lisesi'ni bitiren oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü mezunudur. 2011 yılında vizyona giren “İncir Reçeli” filmi ile oyunculuk kariyerine adım atan müzisyen, serinin devam filmi olan 2015 yapımı İncir “Reçeli 2” de başrolde oynadı. Oyunculuğu kadar müzik yorumculuğuyla da ünlenen Halil Sezai, 2012 yılında Kral Tv Müzik Ödüllerinde "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" ödülünü aldı. Badem, Kalpsiz ve Bulutsuzluk Özlemi gibi çeşitli müzik gruplarının kliplerinde de rol alan Halil Sezai melodram, komedi ve korku türü birçok filmde rol alarak oyunculuğunu gösterdi.

Rol Aldığı Yapımlar:

Sevgili Dünürüm  – 2007

Gönül Yarası - 2004

Ihlamurlar Altında - 2005

Kader - 2007

Kahve Bahane  - 2009

Yapma Diyorum - 2009

Türkan  - 2011

Mavi Pansiyon : 2011

İncir Reçeli : 2011

Problem Çözen Adam : (İnternet Dizisi)- 2011

Bir Hikayem Var : 2013

Sabit Kanca : 2013

Çilek : (Film) 2014

İncir Reçeli 2 : (Film) 2014

Ammar : (Film) 2014

Arkadaşım Hoşgeldin : Komedi Programı - 2014

Yapışık Kardeşler : (Film) İmam - 2015

11-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar