Halit Ergenç’li ‘Nomen’ Dizisine Flaş Bir İsim Dahil Oldu

Halit Ergenç’li ‘Nomen’ Dizisine Flaş Bir İsim Dahil Oldu
Halit Ergenç’in başrolünde yer aldığı Disney Plus için çekilecek ‘Nomen’ dizisine bir isim daha dahil oldu. Bu sezon yayınlanması planlanan dizinin kadrosuna dahil olan isim kim?

14 Haziran’da Disney Plus dijital platformunun ülkemizde yayına başlamasının ardından, yerli içeriklere de önem veren platform, birçok ülkemizin ünlü isimle anlaştı. Anlaştığı bu star isimlerle farklı projeler geliştirdiği, dizi ve film projelerinin hazırlıklarına başladı. Platformun ilk anlaştığı isimlerden biri de Halit Ergenç oldu. Halit Ergenç son olarak Star TV ekranlarında başrollerini Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta ve Onur Saylak ile paylaştığı, Ay yapım imzalı Babil dizisinde yer almıştı. Çok beğenilen dizi 2 sezon yayınlanmıştı. Birçok projede yer alan ve almaya da devam eden oyuncu sadece ülkemizde değil, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine sahip. Ülkemizin önde gelen aktörlerinden Halit Ergenç’in başrolünü oynayacağı proje ise Nomen dizisi oldu. Hazırlıkları süren dizinin başrolünü Halit Ergenç ile, Songül Öden ve Melis Sezen paylaşacak. ‘Nomen’ dizisinin provaları devam ediyor. Yapımcılığını Medyapım imzalı dizi Disney Plus’ın güçlü projeleri arasında yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu ve DUAL otururken, senaryosunu Zafer Külünk kaleme alıyor. Diziye aynı zamanda Disney Plus platformuna bir isim daha dahil oldu. Nomen dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan isim kim merak ediliyor. İşte o isim ve Nomen dizisindeki rolü…

 

 Serkan Altunorak’ın Yeni Projesi Belli Oldu: ‘Nomen’ Dizisinde

Medyapım imzalı, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun, senaristliğini Zafer Külünk’ün üstlendiği, başrollerini Halit Ergenç, Songül Öden, Melis Sezen ve Deniz Türkali’nin paylaştığı yapımın kadrosuna Serkan Altunorak dahil oldu.

45 yaşında ki oyuncu Serkan Altınorak daha öncede birçok animasyon dizi ve filminde, dijital film ve dizilerde rol aldı. 99 yılında TV dizilerinde rol almaya başlayan başarılı oyuncu, ‘Ayrılsak da Beraberiz’ dizisi ile başlamış, daha sonra ‘Karım ve Annem’, ‘İmkansız Aşk’, ‘Muhteşem Yüzyıl’, ‘Şüphe’, ‘Evli ve Öfkeli’, ‘Cesur ve Güzel’ gibi dizilerde yer aldı. Son olarak Fox TV de yayınlanan ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisinde ‘Bora Göktaş’ karakterine hayat verdi. Serkan Altunorak, Halit Ergenç ile ‘Vatanım Sensin’ dizisinde birlikte rol almıştı.    

 

Serkan Altunorak, Halit Ergenç’in Arkadaşına Hayat Verecek

Disney Plus için çekilecek olan Normen dizisinin başrolünde Halit Ergenç rol alıyor. Nomen dizisinde Halit Ergenç’in yakın arkadaşını başarılı oyuncu Serkan Altunorak canlandıracak.

Nomen dizisinin konusu ise, Halit Ergenç’in trafik kazasında komaya giren eşi ve genç bir kadınla hikâyesini anlatıyor.

Halit Ergenç teknoloji alanında uzman bir adama hayat verecek. Eşinin hastalığı sayesinde yapmış olduğu buluş ile insanların düşüncelerini sese dönüştüren bir cihaz buluyor ve hayatı ondan sonra değişiyor. Dizide telepatik iletişim konusu izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. 

Nomen dizisinin oyuncu kadrosunda, Halit Ergenç, Songül Öden, Melis Sezen, Halit Ergenç’in annesini oynayacağı Deniz Türkali ve son olarak diziye dahil olan Halit Ergenç’in yakın arkadaşını oynayacak Serkan Altınorak yer alıyor.

Bilim Kurgu, dram ve gerilim türündeki Nomen dizisi 8 bölüm olarak çekilecek. Hazırlıkları süren dizinin çekimleri yakında başlayacak ve bu sezon Disney Plus’ta yayınlanması planlanıyor.




17-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar