Camdaki Kız’ın Adil’i Şerif Erol’un Yeni Dizisi Belli Oldu

Camdaki Kız’ın Adil’i Şerif Erol’un Yeni Dizisi Belli Oldu
Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’da Adil karakterine hayat veren Şerif Erol’un Camdaki Kız dizisinden ayrıldaktan sonraki yeni dizisi belli oldu. Şerif Erol’un yeni projesi

OGM Pictures imzalı Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız’ın Adil karakteri Şerif Erol’un yeni projesi belli oldu. Psikolog ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi 8 Nisan 2021 tarihinde ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmuştu. Psikolojik, aşk ve dram türündeki dizinin başrolünde Burcu Biricik yer alıyor. Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan’ın yazdığı dizinin yönetmenliğini Nadim Güç yapıyor. Şuana kadar 2 sezon 47 bölüm yayınlanan dizi 16 Haziran 2022 tarihinde 2. Sezon finalini verdi. 3. Sezonu ile ekranlara Eylül ayı gibi yeniden gelen olan dizide, Şerif Erol yer almayacak. Şerif Erol 2 sezondur Nalan’ın babası (aslında dedesi) rolüyle ekranlara geldi. Ancak dizinin 2. Sezonunda Adil, 17 Mart Perşembe günü yayınlanan 35. Bölümde kalp krizi geçirerek ölmüştü. Camdaki kız dizisinden ayrılan Adil karakterine hayat veren Şerif Erol’un diziden sonraki yeni projesi belli oldu. İşte Şerif Erol’un merak edilen yeni dizisinin ayrıntıları…

Şerif Erol’un Yeni Projesi Belli Oldu: ‘Yeni İstanbul’  

Usta oyuncu Şerif Erol’un Camdakı Kız dizisine vedasından sonraki yeni dizisi belli oldu. O3 Medya’nın Show TV için çekeceği ‘New Amsterdam’ uyarlaması ‘Yeni İstanbul’ dizisinde Usta oyuncu Şerif Erol’da rol alacak.

58 yaşındaki usta oyuncu bugüne kadar birçok tiyatro, dizi, sinemada oynamış, birbirinden farklı rollere hayat vermiştir. Aynı zamanda seslendirme sanatçılığı yapmıştır. 2017 yılında 21. Afife jale Tiyatro Ödüllerinde ‘Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’ Vanya, Sonya, Maşa ve Spike rolleri ile almıştır.

Senaryosunu Cansu Çoban ve Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, Çiğdem Bozali’nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosundaki netleşen oyuncu son olarak Masumlar Apartmanı’nda ‘Naci’ karakterine hayat veren Tansel Öngel olmuştu. Geçtiğimiz günlerde TRT1’de yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde ‘Hızır’ karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe’nin yaz arası verdiği dönemde diziden ayrıldığı haberi duyuruldu ve Ulaş Tuna Astepe Yeni İstanbul dizisinde ‘Barış Güvener’ rolü için imza aşamasına geldi.

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan ve merakla beklenen dizinin oyuncu seçimleri sürüyor. ABD’de yayınlanan New Amsterdam dizisinden uyarlanan kod adı ‘Yeni İstanbul’ dizisinin kadın başrol karakterleri Suzan (Onkoloji Bölümü Başkanı) ve Derin (Acil Tıp Uzmanı) için birbirinden ünlü birçok oyuncuyla görüşmeler sürüyor.

 

Şerif Erol ‘Yeni İstanbul’ Dizisinde ‘Nöroloji Doktoru’nu Canlandıracak

Cansu Çoban ve Ayça Üzüm gibi iki başarılı senaristin yazdığı dizide Şerif Erol, Ali Haydar Oruçov adlı Azerbaycanlı nörolog rolüne hayat verecek. Ali Haydar Oruçov eşini kaybeden, gelini ve torununa düşkün bir doktoru aynı zamanda Azerbaycan geleneklerine oldukça bağlı bir insan.


17-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar