Haluk Bilginer 'Baba' dizisinden ayrılıyor mu?

Haluk Bilginer 'Baba' dizisinden ayrılıyor mu?
Show Tv ekranlarının iddialı dizisi Baba'nın başrolü Haluk Bilginer diziden ayrılıyor mu? Baba dizisi Emin Saruhanlı ölüyor mu?

Sezona bomba gibi bir giriş yapan Baba dizisinin yayınlanan son fragmanı izleyicinin aklında soru işaretleri bıraktı. Haluk Bilginer, Baba dizisinden ayrılıyor mu? Baba dizisi Emin Saruhanlı ölüyor mu? Baba dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı..

Televizyon dünyasının en başarılı oyuncularından Haluk Bilginer'in başrolünü paylaştığı Baba dizisi yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Ay Yapım imzalı dizi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Ödemiş'te sakin sessiz bir hayat süren Saruhan ailesinin birden bire değişen hayatını konu alan dizinin yönetmenliğini Çağrı Bayrak, senaryosunu ise Gökhan Horzum ve Ekin Atalar kaleme alıyor. Her hafta yeni bölümü ile izleyici ekranlara kilitleyen dizinin yayınlanan son fragmanı dizi hayranlarını endişede bıraktı. Peki dizi hayranlarının merak ettiği o soru yanıt bulacak mı?

BABA, EMİN SARUHANLI (HALUK BİLGİNER) DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Baba dizisinin yayınlanan son 8. bölüm yeni fragmanın da evin babası Emin’in aniden fenalaşmasıyla bütün aile hastanede soluğu alır. Emin’in aylardır herkesten sakladığı hastalığını öğrenen Saruhanlı ailesinin dünyası başlarına yıkılır. Fazilet ve Kadir, Emin’in tedavisiyle uğraşırken, diğer yandan köşkte fırtınalar kopar. Servet ve Yaşar arasındaki tartışma gittikçe büyür. Baba'nın 8. yeni bölümü fragmanından da anlaşılacağı gibi yeni bölüm bomba gibi geliyor.

Emin'in hastalığının ardından köşkte ipleri eline almak isteyen Saruhan'lı ailesinin büyük oğlu Yaşar'ın ev ahalisine söylediği, “Babam varken nasıl hareket ediyorduysak bundan sonra da öyle hareket edeceğiz…” sözleri fragmana damga vuran sözler oldu. Haluk Bilginer'in canlandırdığı Emin karakterinin hastaneye kaldırılması ve o esnada durumunun pek iyi görünmemesi dizi hayranlarının akıllarına 'Baba dizisi Emin karakteri ölüyor mu?' sorusunu akıllara getirdi. Fakat usta oyuncu Haluk Bilginer'in diziden ayrılıp ayrılmaması ile ilgili ne kanal sahibinden ne de dizi ekibinden bir açıklama gelmedi. Bu durum sadece sosyal medya da dolaşan şişirme bir haber olduğu ortaya çıkıyor. Baba dizisi yepyeni heyecan dolu bölümü ile 5 Nisan 2022 Salı akşamı saat 20:00'de Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak..

 

 

04-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler