Gizlice evlenen Görkem Sevindik baba oluyor

Gizlice evlenen Görkem Sevindik baba oluyor
Kırmızı Kamyon dizisinin başrol oyuncusu Görkem Sevindik sessiz sedasız evlenmişti. Gizlice evlenen Görkem Sevindik baba oluyor.

Ünlü oyuncu Görkem Sevindik ve basketbolcu eşi Kübra Siyahdemir bebek sevinci yaşıyor. Show Tv'de yayınlanan Kırmızı Kamyon dizisinde Uğur karakterini canlandıran Görkem Sevindik pandemi döneminde sessizce evlenmişti. Basketbolcu sevgilisi Kübra Siyahdemir'le gizlice evlendiği ortaya çıkan Sevindik baba oluyor. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Görkem Sevindik ve eşi Kübra Siyahdemir kısa bir süre sonra bebeklerini kucağına almaya hazırlanıyor. Ünlü çiftin yakında bebeklerine kavuşması bekleniyor.

Görkem Sevindik kiminle evlendi?

Ünlü oyuncu Görkem Sevindik baba olmak için gün sayıyor. Basketbolcu Kübra Siyahdemir ile evlenen Sevindik pandemi döneminde sessiz sedasız nikah kıymıştı. Evlendikleri sonradan ortaya çıkan ünlü çift bebek bekliyor. 10. Ev imzalı Kırmızı Kamyon dizisinde Uğur karakterini canlandıran Sevindik ve eşi yakında bebeklerini kucaklarına alacak. Görkem Sevindik Show Tv'de geçen sezon yayınlanmaya başlayan Kırmızı Kamyon dizisinde başrol oynuyor. Kendini insanlığa adamış bir itfaiye elemanı olan Uğur'u canlandıran Sevindik dizide de kızı Ömrüm için mücadele veriyor.

Görkem Sevindik kimdir?

Görkem Sevindik ilk adı Kahraman Babam olan Kırmızı Kamyon dizisi ile geçen sezon seyirciyle buluştu. Başarılı oyuncu Görkem Sevindik Uğur karakteriyle başrol olarak dizide yer alıyor. 1986 Adana doğumlu olan Görkem Sevindik Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştı. Sevindik 2007 yılında Kurtlar Vadisi dizisinde Pusat karakteriyle tanındı. Atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de rol alan Sevindik başarılı bir şekilde oyunculuk hayatına devam ediyor. Görkem Sevindik, Ramo, Söz, Kalbim Seni Seçti projelerde de farklı karakterler canlandırmıştı. Kırmızı Kamyon'da kahraman bir itfaiyeci Uğur Esen'i canlandıran Sevindik sır evliliğinin ardından baba olmasıyla da gündemde.

Görkem Sevindik'in rol aldığı projeler

·         Kırmızı Kamyon dizisi - 2021 (Show Tv)

·         RAMO dizisi - 2020 (Show Tv)

·         Söz dizisi - 2017- 2019 (Star Tv)

·         Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - 2017 (ATV)

·         Kalbim Seni Seçti - 2011

·         Kurtlar Vadisi Pusu - 2007 - 2016

08-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar