Haluk Levent'in annesi vefat etti!

Haluk Levent'in annesi vefat etti!
Sanatçı ve Ahbap Platformu Başkanı Haluk Levent'in acı günü. Sevilen sanatçı Haluk Levent o acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Haluk Levent'in annesi vefat etti!

Ahbap Platformu'nun kurucusu ve başkanı sanatçı Haluk Levent'in acı günü. Sevilen ve yaptığı yardım çalışmalarıyla herkesin takdirini kazanan Haluk Levent dün gece sosyal medya hesabından annesi Sabriye Acil'in vefat ettiğini duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Levent, “Dün gece annemiz Sabriye‘yi kaybettik. Bir süre burada olamayacağım. Bu sayfayı @Velisevinc_ yönetecek. Ahbap'lar çalışmaya devam edecek yarım kalan iş bırakmayacak.. Yakında görüşürüz canlarım” ifadelerini kullandı. Haberin duyulmasının ardından Haluk Levent'in sosyal medya hesabına binlerce başsağlığı mesajı yağdı. Levent'in acısına ortak olmak isteyen binlerce Ahbap Gönüllüsü ve her kesimden vatandaş çok sayıda paylaşım yaptı.

Haluk Levent'in acı günü

Sevilen rock sanatçısı Haluk Levent, son yıllarda kurduğu ve öncülüğünü yaptığı ve çok sayıda gencin gönüllü faaliyet yürüttüğü Ahbap Platformu bünyesinde çok sayıda yardım kampanyasıyla sürekli gündeme olan biri. Levent'in annesi Sabriye Acil'in vefatı ise Haluk Levent'le birlikte el uzattığı birçok kişiyi de yasa boğdu. Haluk Levent bir süre sosyal medya hesabını kullanmayacağını belirtirken Ahbap gönüllüleri sosyal medyadan biraraya gelerek Levent'i acı gününde yanlız bırakmama kararı aldı.

Cenaze Adana'da defnedilecek

Cenaze namazı bugün (4 Kasım) öğle namazına müteakip defnedilecek Sabriye Acil, Haluk Levent'in de memleketi olan Adana'da yaşıyordu. Adana Yamaçlı Mahallesi'ndeki evinde vefat eden Acil'in Adana Yüreğir'e başlı Ali Hocalı'da defnedileceği bilgisi verildi. Çok sayıda Haluk Levent hayranı ve Ahbap Gönüllüsü Haluk Abimizi yalnız bırakmayalım çağrısı yaparak cenazeye katılma kararı aldı.

Ahbap platformu ve Haluk Levent

Gönüllülük esasına dayalı bir paltform olan Ahbap Platformu sosyal medya üzerinden haberleşerek yardıma muhtaç insanlara ve bakıma muhtaç hayvanlara yardım eli uzatıyor. Çoğunluğu gençlerden oluşan ve Türkiye'deki tüm illerde gönüllüleri bulunan Platform'un kurucusu ve şuandaki yöneticisi Haluk Levent. Gençlerin ve her kesimden insanın çok sevdiği ve takdir ettiği Levent, toplumun güvenini de kazanmış biri. Birçok kişinin yardımına koşan Levent ise bugünkü acı gününde sevenleri tarafından yalnız bırakılmadı. Levent'in acısını Türkiye'den ve dünyadan birçok kişi paylaştı. Biz de canlitv.com olarak Levent'in acısını paylaşıyor, annesi Sabriye Acil'e de rahmet diliyoruz.

04-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar