Haluk Levent'ten yıllar sonra gelen itiraf! 

Haluk Levent'ten yıllar sonra gelen itiraf! 
1999 Marmara depreminde depremzedelere çadır dağıttığı ortaya çıkan ünlü sanatçı Haluk Levent o anlara dair bir itirafta bulundu. Herkese yardım dağıtan Levent neden pişman oldu?

Yardımseverliğiyle bilinen Haluk Levent'ten 22 yıl sonra gelen itiraf hayranlarını şaşırttı. Kurduğu Ahbab derneğiyle 7'den 77'ye herkesin yardımına koşan ünlü sanatçının yıllar sonra yaptığı itiraf merak ediliyor. 1999 yılında gerçekleşen Marmara depremiyle ilgili itiraf haberimizde. Şimdi detaylar

Haluk Levent'ten yıllar sonra gelen itiraf! 

1999 Marmara depreminde depremzedelere çadır dağıttığı ortaya çıkan ünlü sanatçı Haluk Levent o anlara dair bir itirafta bulundu. 7'den 77'ye herkese yardım dağıtmasıyla fenomenleşen AHBAB derneğinin kurucusu Haluk Levent'in depremzedelere çadır dağıttığı ortaya çıktı. Sanatçıyı çok seven bir hayranı 1999 depreminde depremzedelere yazlık çadır dağıtan görüntüleri paylaştı. Paylaşıma anında yorumda bulunan Haluk Levent, 'Hayatımın en bilinçsiz yardımıydı' diyerek pişmanlığını dile getirdi.

Görüntüleri gördükçe içim gidiyor

AHBAB derneğinin kurucusu Haluk Levent, nerde bir mazlum ve yardıma muhtaç varsa yardımına koşuyor. 7'den 77'ye herkesin sevgilisi olan Anadolu Rock sanatçısı Haluk Levent, bir hayranının 1999 depreminde depremzedelere çadır dağıttığı anları paylaşması üzerine harekete geçti. Paylaşımdaki görüntüleri kabul eden sanatçı, 'Hayatımın en bilinçsiz yardımıydı. Görüntüleri gördükçe içim gidiyor' diyerek pişmanlığını dile getirdi.

Hayatımın en bilinçsiz yardımıydı

İhtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla gündem oluşturan Haluk Levent'in yaptığı yardımdan dolayı duyduğu pişmanlığı itiraf etmesi de garip bir ironi olarak sosyal medyayı etkiledi. Twitter'da bir hayranı ünlü sanatçının 1999 depreminde afetzedelere çadır dağıttığı görüntüleri 'Haluk Levent 22 yıl önce de çadır dağıtıyormuş' notuyla paylaştı. Hayranının paylaşımını kendi hesabından yüksünmeden paylaşan Haluk Levent itirafını şu cümlelerle dile getirdi: 'Hayatımın en bilinçsiz yardımıydı. Görüntüleri gördükçe içim gidiyor. Ağustos ayı olduğu için on binlerce büyük boy yazlık çadır yaptırmıştık. Kurduğumuz çadır kentler 20 gün sonra yağmurla soğukla tuz buz olmuştu."

Haluk Levent Kimdir?

1968 Adana doğumlu şarkıcı lise mezunudur. Maddi sıkıntılardan dolayı okuyamayan ve ticaretle uğraşan Levent, Anadolu'yu karış karış gezdi. Şarkı söyleyerek muhtaç insanlara dağıtan  sanatçı, Yıldıray Gürgen ile tanışarak müzik hayatına atıldı. İlk albümü olan Yollarda ile Anadolu Rock müziğini tekrar ortaya çıkardı. İkinci albümü “Bir Gece Vakti” ile Haluk Levent efsanesi başladı. 81 vilayeti karış karış gezerek konserler verdi. 1999 depreminin ardından Çadır kentlerde fiili olarak hizmet etti. Çevre Sorunlarına karşı duyarlılığıyla ön plana çıkan Haluk Levent çevreye zarar veren projeler aleyhine davalar açtı. Sanat hayatına 12 albüm, bin konser, iki kitap yüzlerce ödül, 2 ardım konserleri, iki rekor konser, onlarca çevre davası sığdırdı.

17-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar