Hangi diziler yeni sezonda devam edecek?

Hangi diziler yeni sezonda devam edecek?
Yaz sezonuyla birlikte gelecek sezon hangi diziler devam edecek hangi diziler final yapacak sorusu sıkça soruluyor. Canli tv izleyicileri için işte bu konudaki ayrıntılar.

Yaz ayları yaklaştıkça dizilerin sezon sonu finalleri ya da finalleri gelmek üzere. Beğenerek izlediğimiz dizlerin bazılarını belki de son bölümleriyle evlerimizde konuk ediyoruz. Dizi severler için artık tek bir düşünce var. Hangi diziler devam edecek ve hangileri sezon son final yapacak?

Star Tv’de yeni sezonda hangi diziler devam edecek?

Star Tv’nin bilhassa askeri aksiyon dizisi Söz bu sezon final yapıyor. Gençler ve aksiyon severler bu duruma üzülebilirler. Ancak hiç de belli olmaz ne de olsa Söz oldukça iyi reytingler alıyor. Devam edebilir.

İstanbullu Gelin ve Avlu’nun da final yapacağı kesin. Avlu’nun net final tarihi de 30 Mayıs olarak görülüyor.

Star Tv’de yayınlanan dizilerden onay alan tek dizi ise Kardeş Çocukları. Bu dizi gelecek sezon ekranlarda olmaya devam edecek. Erkenci Kuş ve Kuzgun ise tam olarak belli değil. Kuzgun’un devam etme olasılığı Erkenci Kuş’a göre daha fazla.

ATV’de yeni sezonda hangi diziler devam edecek?

Bir Zamanlar Çukurova, Hercai ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gelecek sezon kesin olarak izleyeceğimiz ATV dizileri.

Sen Anlat Karadeniz, Zengin ve Yoksul ve Beni Bırakma’nın akıbetleri henüz belli değil.

FOX TV’de yeni sezonda hangi diziler devam edecek?

Kadın, Bir Aile Hikayesi, Yasak Elma gelecek sezon onayı alan diziler. Bizim Hikaye final yapıyor. Savaşçı ise finale yakın olsa da henüz durumu net değil.

Show Tv’de yeni sezonda hangi diziler devam edecek?

Show Tv her sezon bu travmayı yaşıyor. Çukur dizisi dışında bütün dizileri bu sezon final yapacak. Çukur ise gün birincisi olmanın verdiği rahatlıkla 3. Sezon onayını almış durumda.

TRT 1’de yeni sezonda hangi diziler devam edecek?

TRT 1 önemli bir karar verme arifesinde. Fenomen dizi Diriliş Ertuğrul’a ne olacak? Final mi yapacak, devam mı edecek? Kuruluş Osman ya da Diriliş Osman başlarsa bu ritim yakalanabilecek mi? İsim aynı kalıp Osman Bey’i diziye ekleyebilirler. Böylece 10 bölüm daha Ertuğrul Bey devam edebilir. Bu yönüyle Diriliş Ertuğrul’da bir belirsizlik söz konusu.

Payitaht Abdülhamid, Elimi Bırakma ve Vuslat gelecek sezon onay almış diziler. Halka ve Tek Yürek için ise henüz karar verilmedi. Kalk Gidelim dizisi de TRT’nin başarılı dizilerinden . Bu dizinin de gelecek sezon devam etmesi bekleniyor.

Kanal D’de yeni sezonda hangi diziler devam edecek?

Kanal D, Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar’la 14. Sezonda da devam kararı aldı.  Reytinglerini her hafta arttıran Zalim İstanbul’u da gelecek sezon Kanal D ekranlarında göreceğiz. Ancak Leke, İkizler Memo-Can ve Yaralı Kuşlar’ın akıbeti henüz belli değil.

TV 8’de yeni sezonda hangi diziler devam edecek?

Jet Sosyete TV 8 ekranlarında yakında final yapıyor. Bildiğiniz gibi dizi dijital kanallara geçmişti. Kızım ise final yapacak.

29-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar