Canevim Koray (Serkan Tınmaz) kimdir?

Canevim Koray (Serkan Tınmaz) kimdir?
Yaz sezonunda ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanan Canevim dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Canevim Koray (Serkan Tınmaz) kimdir?

Bitti bitecek final yapacak denilirken Canevim Atv izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Dizi bu kötü dedikodular eşliğinde kadrosuna yeni oyuncular katarak gücüne güç de katıyor. Canevim’e Serkan Tınmaz da Koray karakteriyle katıldı. Peki, Canevim Koray ( Serkan Tınmaz ) kimdir? Serkan Tınmaz hangi dizilerde yer almıştır? Bütün bu ayrıntıları canlitv izleyicileri için derledik.

Canevim Koray kimdir?

Yaz sezonunda ATV’de yayın hayatına başlayan Canevim’in yapımcılığını Koliba film üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise birçok dizide görev alan TRT 1’in beğenilen dizilerinden olan Yedi Güzel Adam da çalışan Adnan Güler oturuyor. Canevim’in senaryosunu ise Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden kıymetli sanatçılar yer alıyor. Damla Yılmaz, Özgür Çevik, Aras Aydın, Simge Selçuk, Burcu Tuna, Nihan Büyükağaç, Ezgi Şenler, Ömrüm Nur Çamçakallı, Rıza Akın, Münire Apaydın, Zuhal Gencer Erkay… Bu isimlerin dışında son bomba olarak da Canevim dizisine Serkan Tınmaz, Koray rolüyle katıldı.

Koray seyirci açısından oldukça kötü bir karakter. Elvan’ın geçmişine baktığımızda Koray tarafından tecavüze uğradığını görüyoruz. Yıllar önce yaşanan bu tecavüz olayından sonra ortalarda kaybolan Koray’ı yıllar sonra annesi Hikmet aramaya başlıyor. Öyle ki Hikmet’in ne kadar kötü bir karakter olduğunu da biliyoruz. Bu eksende Koray’ın nasıl bir karakter olacağını da göreceğiz. Annesinin güdümünde Elvan’a sürekli kötülük de yapabilir, yaptıklarıyla pişman olup vicdan azabıyla Elvan’ı korurken annesi ve Elvan arasında da kalabilir. Koray karakterinin nasıl bir karakter olacağını Canevim’i izleyip göreceğiz.

Canevim Serkan Tınmaz kimdir?

1986 yılı Çanakakle doğumlu olan başarılı sanatçı ilk, orta, lise eğitimini de Çanakkale’de aldı. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Tiyatro bölümünden de mezun olan sanatçı Hayat Devam Ediyor dizisi ile ilk defa Türk televizyon seyircisiyle buluştu. Bu başarılı oyunculuk deneyiminden sonra Serkan Tınmaz, Görüş Günü Kadınları, Adı Mutluluk, Gönül İşleri adlı dizilerde de önemli rollerde oynadı.

Günlük dizi Beni Affet ile uzun yıllar Star Tv izleyicileri ile buluşan Serkan Tınmaz bu dizideki Sedat karakteriyle de hayli dikkat çekmiştir.

26-09-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar