Şampiyon dizisi neden final yapıyor?

Şampiyon dizisi neden final yapıyor?
Şampiyon dizisi TRT 1 izleyicileri için büyük heyecana gebe olmuştu. Ancak dizi beklenen-reytingi alamadı. Şampiyon dizisi neden final yapıyor? Şampiyon ne zaman final yapacak?

Tolgahan Sayışman sevenlerine kötü bir haberimiz var. TRT 1 dizisi Şampiyon reytinge kurban gitti. Ekran hayatına henüz yeni başlasa da Şampiyon final yapıyor. Tolgahan Sayışman bu dizi için aylarca boks eğitimi alsa da Şampiyon yeterli izleyiciye ulaşamayınca final kararı alındı. Peki, Şampiyon kaçıncı bölümde final yapacak? Şampiyon dizisi final tarihi ne zaman? Ayrıntılar haberimizde…

Şampiyon dizisi reyting kurbanı oldu!

Oldukça özel bir oyuncu kadrosu bulunan Şampiyon’un başrollerinde Tolgahan Sayışman yer alıyor. TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan Şampiyon dizisi ilk 3 bölümde beklenen reytinglere ulaşamadı. Perşembe günleri ekrana gelen Şampiyon dizisi Atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova, Fox Tv dizisi Mucize Doktor, Star Tv dizisi Benim Tatlı Yalanım gibi oldukça zorlu rakiplerle reyting yarışmasına girdi. Şöyle baktığımız zaman TRT 1 dizisi için en zor günlerden biriydi. Bir hassa Mucize Doktor’un seyirci kitlesi ile Şampiyon’un seyirci kitlesi aynı. Bu yüzden Şampiyon’un mutlaka farklı bir yayın planlamasına gidilmesi gerekiyor. Hedef kitle çatışması dolayısıyla alabileceği seyirciyi alamadığı görülüyor.

Şampiyon 1. Bölüm Total izleyicide 2.8 reytingle 7. Sırada yer aldı. AB grubunda ise 2.41 reytingle 8. Sırada yer aldı. Şampiyon 2. Bölüm Total izleyicide 9. Sıraya geriledi. AB grubunda ise 8. Sıradaki yerini korudu. 3.bölümde Total izleyicide 10. Sıraya kadar gerileyen Şampiyon için tehlike çanları tam olarak çalmaya başlamıştı. Bu reytingler aylardır diziye hazırlık yapan yapımcıyı ve TRT yöneticilerini şok etmiş durumda.

Büyük bütçeli bir proje olması dolayısıyla Şampiyon dizisi için TRT yöneticileri final kararı aldı. Peki, Şampiyon kaçıncı bölümde final yapacak?

Şampiyon ne zaman final yapacak?

Bu kadar hazırlık yapılan dizi için alınan bu karar kesinlikle zor olsa gerek. Yapımcıları da düşünen Trt ekibi dizinin 16. Bölümünde final yapmasını kabul etti. Şampiyon’un 3 bölüm yayınlandığını düşünürsek dizi 13 bölüm sonra final yapacak. Tolgahan Sayışman’ın Şampiyon dizisi için aldığı boks eğitimi de bir nebze de olsa boşa gitmemiş olacak. Aldığı eğitim sırasında vücudunda morluklar olan Tolgahan Sayışman’ın eşi Almeda sosyal medyadan hem dizinin reklamını yapmış hem de sitemde bulunmuştu:

"Tamam boks dedik, dizi dedik, odur budur şudur dedik. Kabul! Ama bu ne? Kocamı ne hale getirdin Şampiyon!"

Şampiyon dizisini canli tv izleyicileri de buradan izleyebilmektedir. 

03-10-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar