Hangi isim Halka dizisine veda ediyor?

Hangi isim Halka dizisine veda ediyor?
Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Halka oyuncu kadrosuna bir isim daha veda ediyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizide o isim kadrodan ayrılıyor.

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Halka, yepyeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Her Salı günü seyircisi ile buluşan Halka dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan başarı bir isim diziye veda ediyor.. Dizi severlerin en merak ettiği konulardan birisi haline gelen dizinin o başarılı ismi kim? Hangi isim Halka dizisine veda ediyor. İşte ayrıntılar..

Televizyon dünyasının başarılı dizileri arasında yer alan Halka, en sevilen bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Başrollerinde birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Halka dizisinin senaryosunda Aziz Tuna, Selim Bener ve Ali Demirel yer alırken, yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk oturmaktadır. İlk olarak 2019 yılının ilk ayında ekranlara gelmeye başlkayan, dram, macera türündeki Halka dizisisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilmektedir. Es Film'in öncülüğünde yürütülen Halka dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirci tarafından büyük ilgi görmüştür.

Halka dizisi kadrosunda yer alan yönetmen Volkan Kocatürk, diziden ayrılacağını sosyal medya aracılığı ile duyurdu. Projenin yönetmenliğini üstlenen Volkan Kocatürk, kadroda bir sıkıntı mı yaşanıyor? sorusunu akıllara getirdi. Sosyal medya hesabından kötü haberi veren yönetmen Volkan Kocatürk, yapılan son çekimlerin resmini paylaşarak altına şu açıklamayı ekledi;

'Akıllarda soru birikmesin. Anlaşma gereğidir. Biz bir AİLEYİZ'

Reyting sonuçlarında ilk sıralarda yer almayı başaramayan Halka dizisi, belirli bir kitlenin ilgisini toplamayı başarmış ve her hafta yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam etmekte.

Volkan Kocatürk diziden neden ayrılıyor?

Yepyeni bölümleriyle ekranalara gelmeye devam eden Halka dizisinin yönetmeni Volkan Kocatürk, diziden ayrılacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ayrılışının nedeni olarak sözleşme gereği olduğunu söyleyen Volkan Kocatürk, akıllardaki soruların yanıtını vermiş oldu. Paylaştığı fotoğrafın altına 'Akıllarda soru birikmesin. Anlaşma gereğidir. Biz bir AİLEYİZ' eklemesini yapan Volkan Kocatürk'ün şimdiise hangi projede yer alacağı merak konusu.

Halka dizisi oyuncu kadrosu

Başrollerinde Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Halka oyuncu kadrosunda, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Burak Sergen, Umut Karadağ, ERdal Yıldız, Dilan Telkök, Banu Fotocan, Okday Korunan, Şehsuvar Aktaş, Deniz Hamzaoğlu ve Uğur Taşdemir gibi başarılı isimler yer almaktadır.

 

18-03-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar