Sıfırıncı Gün 4. bölüm izle

Sıfırıncı Gün 4. bölüm izle
Sıfırıncı Gün 4. bölüm izle; 18 Ocak Çarşamba akşamı 5. Yeni bölümüyle ekrana gelen Sıfırıncı Gün dizisinin yeni bölümünü Tv 8 ekranlarında.

Sıfırıncı Gün 4. bölüm izle; 18 Ocak Çarşamba akşamı 4. Yeni bölümüyle ekrana gelen ve Tv 8 ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Sıfırıncı Gün dizisi polisiye ve suç türünde ele alınıyor. Başrollerinde Engin Öztürk, Berk Cankat, Adnan Biricik, Demir Karahan, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener ve sarp Akkaya’nın yer aldığı dizi Acun medya tarafından hazırlanıyor. Başladığı günden itibaren büyük ses getirse de ne yazık ki kanalın diğer dizisi Tuzak gibi seyirciye ulaşmakta zorlanıyor. İlk üç bölüm reytinglerde umduğunu bulamayan ve ilk on içine dahi giremeyen dizi bu yönüyle hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir’in oturduğu ve senaryosunu Atasay Koç’un kaleme aldığı Sıfırıncı Gün dizisinin kadrosunda ünlü isimlerin yer alıyor. Özellikle genç kitleye yönelik hazırlanan dizinin yeni bölümleri her hafta Çarşamba akşamları Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Sıfırıncı Gün Son Bölümde Neler Yaşandı?

Acun Medya tarafından hazırlanan ve Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan sezonun yeni dizilerinden sıfırıncı Gün henüz ilk üç bölümüyle ekrana geldi. İlk üç bölüm reytinglerde tam bir hayal kırıklığı yaşatan dizinin yayınlanan son bölümünde ekip amirlerinin intikamını almak için harekete geçer ve yeni bir planla yol almaya başlarlar. Ancak Ejder planlarını sinsice kurmaya devam etmektedir.

Sıfırıncı Gün 4. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen Sıfırıncı Gün dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde olaylar hız kesmeden devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde Ejder’in peşinde olan ekip yeni bir planla operasyona başlarlar ancak hiçbir şey istedikleri gitmez. Buna rağmen yılmayan ekip Ejder’i köşeye sıkıştırmak için yeni bir plan yaparken Özgür ve Mert ise bu planın içinde çok kritik bir yerde görev alırlar. Özgür’ün amirlerinin intikamını almak için çıktığı bu yolda her an daha da karışan ve içinden çıkılmaz hale gelen olaylar devam ederken başarıyı kendilerine hedef olarak koyan ekip Suç Örgütü Ejder’i her an takip ederek onun bir açığını bulmak için çalışmaktadırlar. Tv 8 ekranlarında yeni başlayan ve polisiye suç türünde ele alınan yeni dizi Sıfırıncı Gün bu akşam 4. Yeni bölümüyle saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

18-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar