Kuruluş Osman Malhun Hatun (Aslıhan Karalar) kimdir?

Kuruluş Osman Malhun Hatun (Aslıhan Karalar) kimdir?
Diriliş Osman dizisi bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Kuruluş Osman dizisinde Malhun Hatun karakterini kim canlandıracak? Malhun Hatun (Aslıhan Karalar) kimdir?

ATV ekranlarının son bombası Diriliş Osman ekranlara gelmek için gün sayıyor. Heyecanla beklenen dizinin karakterleri de merakla takip ediliyor. Diriliş Osman'ın önemli karakterlerinden olan Malhun Hatun'u kim canlandıracak? Diriliş Osman dizisinin kadrosuna katılan Aslıhan Karalar hangi karaktere hayat verecek? İşte Diriliş Osman'ın Malhun Hatun'u yani As kimdir?

Yeni sezonda Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak yayınlanacak olan Diriliş Osman'ın hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Kadroda yer alan isimler izleyici tarafından merak edilmeye başlandı. Özellikle yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in erkek başrol oyuncusu olarak ekranlara geri dönmesi hayranları için büyük heyecan yarattı. Burak Özçivit'e dizide hangi güzel oyuncunun eşlik edeceği de merak edildi. Günden güne kadrosunu genişleten diziye Malhun Hatun karakterini canlandırması üzerine güzelliği ile göz dolduran Aslıhan Karalar diziye katıldı. Peki ATV'nin yeni sezonda bomba etkisi yaratacak olan Diriliş Osman dizisinin kadrosunda hangi isimler yer alacak? Aslıhan Karalar, dizide Osman Gazi’nin eli Malhun Hatun karakterini canlandıracak. Peki Malhun Hatun karakterini canlandıracak olan Aslıhan Karalar kimdir? Yepyeni bölümleri ile Diriliş Osman çok yakında ATV ekranlarında yayınlanacak canli izlemek için tıklayın..

Diriliş Osman Malhun Hatun kimdir?

Diriliş Osman dizisindeki Malhun Hatun, Anadolu Selçuklu Devleti’nin Veziri Ömer Abdülaziz Bey’in kızıdır. Osman Gazi'nin ilk eşidir. Malhun Hatun ile Osman Gazi 1280 yılında evlenmiştir. Osman Gazi'nin siyasi bir bağlantı kurduğu bu evliliğinden Orhan Gazi doğmuştur. Osman Gazi, Malhun Hatun ile 9 yıl kadar evli kaldıktan sonra Rabi Bala ile evlenmiştir.

Aslıhan Karalar kimdir?

Güzelliği ile adından sıkça söz ettiren Aslıhan Karalar, 27 Nisan 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan bu yana piyona ve bale eğitimi alan Aslıhan Karalar, 2017 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birincilik kazanmıştır. Aslıhan Karalar'ın 19 bine yakın takipçisi bulunmaktadır. 

Yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ'dan açıklama

Diriliş Osman'ın ne zaman başlayacağı ile ilgili yöneltilen sorulara dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada "Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle Diriliş Osman konseptiyle buluşacak.” ifadelerini kullandı.

26-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar