Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş TRT’nin Yeni Dizisinde Buluşuyor

Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş TRT’nin Yeni Dizisinde Buluşuyor
En son Menajerimi Ara dizisinde başarılı bir performans ortaya koyan genç oyuncu Deniz Can Aktaş ile Çukur dizisinin Nehir’i, Hazal Subaşı TRT’nin yeni dizisinde partner oluyor.

TRT yine bomba gibi yapımlarla geliyor. Çok ses getiren Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ardından, en fazla takip edilen dizi projesi olma özelliği gösteren TRT1, ‘Kara Tahta’, ‘Balkan Ninnisi’ ve ‘Kasaba Doktoru’ isimli üç yeni diziyi izleyici ile buluşturacak. Güney Kore dizisi olan Dr. Romantic uyarlaması, ‘Kasaba Doktoru’ dizisi ile yine çok konuşulacak. ARC Film tarafından çalışmalara başlanılan dizinin oyuncu kadrosu oluşturuluyor. Dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu şimdiden merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Dizinin kadrosuna iki yeni oyuncu daha dahil oldu. Son olarak Menajerimi Ara dizisinde oynamış Deniz Can Aktaş ve Çukur dizisinde oynamış Hazal Subaşı, dizide ikili partner olarak yer alacak. İşte merak edilen diziyle ve oyuncularla ilgili detaylar…

 

 

TRT1’in Yeni Dizisi ‘Kasaba Doktoru’

 TRT1 başarılı dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Kasaba Doktoru dizisi, yabancı bir film olan Dr. Romantic dizisinden esinlenerek çekilmiş bir dizidir.

 Dr. Romantic isimli Güney Kore dizisi 2016 yılında başladı ve 36 bölüm sürdü. 2 sezon devam eden dizi 2020 yılında final yaparken, birçok ödül kazandı veya ödül adayı olarak yer aldı.

 Yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün yapacağı projenin senaryosunu İlker Aslan ve Barış Erdoğan yazıyor. Başrolünde Dr. Kemal rolüyle yer alan, son yıllarda Türkiye’de doktorlara yönelik yapılan şiddet olayları ve birçok yetenekli doktorun da yurt dışına çıktığı bir ortamda, Ozan Akbaba toplumun kanayan bir yarasına dokunacak.

Dizinin orjinalinde, büyük bir hastanede başlayan öykü, başrol karakterinin travmatik bir olaydan sonra ortadan kaybolması ve sonrasında bir kasabada küçük bir hastanede yeniden işine sarılmasıyla devam ediyor. Güney Kore dizisinde hastaların iyiliği için gücü ve parayı önemsemeden çalışan kahraman bir doktor anlatıldı.

 Kasaba Doktoru dizisinin de orijinalinde olduğu gibi kahraman doktor hikayesi olarak izleyicilerle buluşması bekleniyor. Yaşadığı bir trajik olay sonrasında kariyerin bir kenara bırakarak daha küçük bir hastanede çalışmaya başlayan Kemal isimli doktorun, yeni yaşamında hastalara karşı vefası ve doktor yetiştirmek için verdiği mücadele izleyicilerin beğenisini kazanacak.

  

Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı Diziye Dahil Oldu

TRT1 için çok yakında çekimlerine başlanacak olan Kasaba Doktoru dizisine Ozan Akbaba, Fatih Enes Ömeroğlu’nun ardından Hazal Subaşı ile Deniz Can Aktaş’ta katıldı.

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde ‘İlyas’ karakteriyle başrolde yer alan isimlerden biri Ozan Akbaba diziye dahil olmuştu. Ozan Akbaba, ‘Kemal’ karakterini oynayacağı ‘Kasaba Doktoru’ dizisinde yine başrolde yer alacak ve başarılı bir cerrahı canlandıracak.

Dizinin diğer iki başrol oyuncu ise Deniz Can Aktaş ile Hazal Subaşı oldu. Deniz Can Aktaş kariyerindeki yükselişini ‘Menajerimi Ara’yla sürdürmüş, dizinin ardından ‘Bandırma Füze Kulübü’ isimli sinema filminde yer alan genç oyuncu ardından tiyatro yapmaya karar vermişti. Hazal Subaşı ise Çukur dizisinden sonra peş peşe ‘Bizi Ayıran Çizgi’, ‘Sıcak Kafa’ adlı dijital dizilerin ardından ‘Kötü Adamın 10 Günü’ filminde rol almıştı.

Şimdi Deniz Can Aktaş ile Hazal Subaşı ‘Kasaba Doktoru’nda partner olacak. İkilinin uyumunu merakla bekleyen dizi hayranları, şimdiden sosyal medyadan düşüncelerini paylaşmaya başladı.

16-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar