Talat Bulut Oyuncu Ücretlerini Eleştirenlere İsyan Etti

Talat Bulut Oyuncu Ücretlerini Eleştirenlere İsyan Etti
Son olarak Yasak Elma dizisinde çok başarılı bir dönem geçiren usta oyuncu Talat Bulut oyuncuların aldığı ücreti eleştirenlere sert cevap verdi.

Türk Sineması ve dizi dünyasının usta oyuncularından olan ve zaman zaman bazı polemiklerle magazin basınında da yer alan usta oyuncu Talat Bulut bir kez daha bir polemikle magazin basını ve sosyal medyanın gündemindeki yerini aldı. Son olarak Yasak Elma’da rol alan ve üç sezon bu diziyle harikalar yaratan ve reytinglerde birinciliğe ulaşan dizinin başrolünde yer alan Talat Bulut bu projenin ardından başka bir yapımda yer almadı. Oyuncu zaman zaman açıklamalarıyla magazin basınında yer alırken geçtiğimiz günlerde muhabirler tarafından Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü oyuncuya hakkında çıkan bazı haberlerle ilgili sorular soran muhabirler Talat Bulut’tan bu sorulara beklemedikleri şekilde sert cevaplar aldı. İşte muhabirlerin sorduğu sorulara ünlü oyuncunun verdiği cevaplar!

Bölüm Başı Ücretlerine Sert Tepki

Yasak Elma’da üç sezon rol alan ve başarıdan başarıya koşan Türk Sineması ev dizi sektörünün başarılı ve usta oyuncularından Talat Bulut sık sık gündeme gelen dizi oyuncularının aldıkları bölümlük ücretler hakkında açıklamalarda bulundu. Dizi oyuncularının yüksek ücret aldığını belirten kişilere karşı sert bir cevap veren Talat Bulut bu ücretlerin aslında Amerika ve başka yerlere göre çok az olduğunu belirtti. Bulut “Hiç haddi bile olmayan insanlar bir oyuncu bu kadar alıyormuş vs. diyorlar. Oturduğun yerden program yaparak bu konuyu tartışmaya açıyorsun. Sana ne be abi ya? Sen mi ölçeceksin o insanların fiyatını” ifadelerini kullandı.

Amerika’da Milyon Dolarlar Alıyorlar

Talat Bulut muhabirlerin sorularını cevaplarken başka ülkelerdeki oyuncuların aldığı ücretle Türkiye’deki oyuncuların aldığı ücretleri kıyasladı. Talat Bulut “şöyle düşünün: Türkiye’de iyi bir aktörün muadili Amerika’da bölüm başına bir buçuk milyon dolar alıyor. Sen burada 100 bin – 200 bin TL almışsın çok mu? Neye göre sen karar veriyorsun? Aktörlükten anlamazsan oyuncunun değerinden anlamazsın. Sen ancak o insanlara çamur atarsın” ifadelerini kullandı. Usta oyuncunun bu sert açıklamaları pek çok magazin sayfasında ve internet haber sitelerinde gündemin ilk sıralarında yer aldı. Ünlü isim konuşmasında sert bir dil kullanırken bu açıklamanın ardından yeni bir tartışmanın fitili de ateşlenmiş oldu. Bakalım bundan sonra bu konuya kim ne diyecek?

15-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar