Hekimoğlu 14. bölüm izle

Hekimoğlu 14. bölüm izle
Hekimoğlu 14. bölüm izle! Kanal D'nin sevilen dizisinin yeni bölümünde Ateş Hekimoğlu, hastaneden kovulma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

Hekimoğlu 14. bölüm izle! Hekimoğlu, 7 Nisan Salı akşamı 14. bölümüyle yine ekrandaydı. Ateş Hekimoğlu, yeni bölümde hayati tehlikesi bulunan bir anne ve bebeği için mücadele veriyor. Bunun yanında hastanedeki pozisyonu da tehlikeye giren Ateş Hekimoğlu, kovulma tehlikesiyle de karşı karşıya. Hekimoğlu 14. bölüm tek parça ve HD kalitede izlemek için aşağıda gördüğünüz bağlantıya tıklayın.

Hekimoğlu 14. bölüm izle

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay'ın başrollerde yer aldığı Hekimoğlu dizisi, diğer dizilerin aksine, sevenlerine keyifli haftalar geçirtmeye devam ediyor. Karga Seven Pictures yapımcılığında Kanal D'den ekrana gelen Hekimoğlu dizisinin son bölümü 7 Nisan Salı akşamı yayınlandı. Merakla izlenen dizinin yeni bölümü televizyonda yayınlanmasının ardından kanald.com.tr adresinde de yayınlandı. Yeni bölümü izleme bağlantısı hemen yukarıda sizinle paylaştık.

Hekimoğlu dizisinde bu hafta yaşananlar

Vahap Bey ve Ateş Hekimoğlu arasındaki ipler iyiden iyiye gerilir ve artık kopma noktasına gelir. Vahap Bey, Ateş Hekimoğlu'nu hastaneden kovdurtmak için elinden geleni yapar. Hastane yönetim kurulunu toplayan Vahap Bey, Ateş Hekimoğlu'nun kovulup kovulmamasını oylatır. Ateş'in yönetim kurulundaki dostları zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Ateş ise yalnızca bu kovulma mevzusuyla uğraşmamaktadır. Hastaneye karnında bebeği ile bir anne getirilir. Bebeğin doğması durumunda annenin hayatı tehlikeye girecektir. Anne, bebeğinden vazgeçmez ve ne pahasına olursa olsun bebeği doğurmaya karar verir. Ateş Hekimoğlu ise anne ve bebeğini kurtarmak için elinden geleni yapar.

Hekimoğlu dizisinde geçen hafta yaşananlar

Vahap Bey, kendi firması tarafından piyasaya sürülmeye hazırladığı yeni ilacının tanıtımını yapmak ister. Tanıtımda da Ateş Hekimoğlu'nun yer almasını ister. Ancak ilaçla ilgili bir detay vardır ki henüz herhangi bir şekilde kimse üzerinde denenmemiştir. Ateş, bu nedenle tanıtımda yer almak istemez. Vahap Bey ise tanıtımda yer alması karşılığında ekibini dağıtmak istediği Ateş'e bir iyilikte bulunacağını söyler. Ateş, başta bu teklifi kabul eder. İpek ise bunu kabul etmesinden ötürü Ateş'i takdir eder. Buna karşın Ateş, bunu yapıp yapmama konusunda büyük çelişkiler yaşar. Ateş, kürsüye çıkar ve dolu bir salonda ilacın tanıtımına katılır. Ancak ilaç hakkındaki tüm gerçekleri herkesin önünde açıklayarak Vahap Bey'i rezil eder.

07-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler