Hekimoğlu 17. Bölüm izle

Hekimoğlu 17. Bölüm izle
Hekimoğlu 17. Bölüm izle; Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nun 15 Eylül Salı akşamı yayınlanan bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

KargaSeven ve OJO Pictures tarafından Kanal D için hazırlanan Hekimoğlu dizisi 15 Eylül Salı akşamı 17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizinin bu akşam yayınlanan bölümünü tek parça izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında 'Hekimoğlu 17. bölüm izle' araması yapıyorlar. Hekimoğlu son bölümünde yaşanan gelişmeleri haberimizin devamından öğrenebilir, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak yeni bölüme ulaşabilirsiniz.

Hekimoğlu Son Bölüm İzle (15 Eylül Salı)

Yaz sezonunun ardından Kanal D ekranında kaldığı yerden yayınlanmaya devam eden Hekimoğlu dizisi 17. yeni bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin son bölümünü izleyemeyen veya tekrar izlemek isteyen izleyiciler kanald.com.tr resmi internet sitesi üzerinden yeni bölüme ulaşabilir veya yukarıdaki bağlantıyı tıklayabilirler.

Hekimoğlu 17. Bölüm Özeti

Hekimoğlu geçmişte çok değer verdiği ancak yıllardır görmediği konuşmadığı kadının sesiyle büyük şaşkınlık yaşar! "Ateş!"

Gönül meselelerini bir kenara bırakıp, yıllardır kendisini sadece işine adayan Ateş bu kadını karşısında görünce büyük bir şok yaşar. Çok geçmeden kadının yıllar sonra neden Ateş'in karşısına çıktığını anlaşılır. Ateş'den öyle bir şey ister ki resmen zaman durur. Kendini büyük bir çıkmazın içinde bulan Ateş ve çevresindeki herkes bu istek karşısında tedirgin olur.

Öte yanda İpek büyük bir panik içerisinde Hekimoğlu'nu aramaktadır. Ateş'den sitemli sözlerle üniversitede derse girmesini ister. Ateş İpek'in teklifini geri çevirmeyecektir ancak her zamanki gibi bir anlaşma yapacaktır.

Ateş, İpek'in ders teklifini sonunda kabul edecek ve öğrencilerle bir arayaca gelecektir. Bu ders Ateş için benzersiz bir deneyim olacaktır ve geçmişini sorgulamasını sağlayacaktır.

Oldukça karışık bir durumun içerisinde olan Ateş için herşey daha da zora varacak ve bir tarafta çözülmesi gereken vakalar diğer tarafta karasını bir hayli karıştıran gönül işleri karar vermesini zorlaştıracaktır.

15-09-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler