Hekimoğlu 18. bölüm izle!

Hekimoğlu 18. bölüm izle!
Dr. House karakterini Timuçin Esen oynadığı Hekimoğlu 18. Yeni bölümde amansız hastalığa yakalanan küçük hasta iyileşebilecek mi?

Hasta ve doktor ilişkisine getirdiği farklı bakış açısıyla büyük beğeni toplayan Hekimoğlu 18. Bölümü bu akşam ekrana geliyor. Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan Hekimoğlu 18. Yeni bölümde hastaneye gelen küçük kız için herkes seferber olur. Küçük kız kurtulabilecek mi?

Hekimoğlu 18. bölüm izle!

House M.D. uyarlaması olan Hekimoğlu dizisi yayınlandığı Salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Dr. House karakterini Timuçin Esen oynadığı Hekimoğlu 18. Yeni bölümde küçük bir hasta hastaneyi seferber eder. Başta Orhan olmak üzere herkes küçük kızın amansız hastalığına çare bulmak için seferber olur. Hekimoğlu bu küçük hastayı iyileştirebilecek mi? 

Hekimoğlu da hastalanıyor!

Ateş’in ısrarlarına dayanamayan Selin hastanede çalışmaya başlamıştır ancak tüm gözler onda olduğu için Ateş ve Selin’i zor bir süreç beklemektedir. Selin çalışmaya başlamıştır ancak bu durum dedikoduları da beraberinde getirir ve Hekimoğlu’nda gerginliğe sebep olur. Üstelik Selin’in, Hekimoğlu’na açılmış davalarla ilgilenmesi de bu dedikoduların artmasına yol açar. Hiç beklenmedik anda Ateş’in saman nezlesine yakalanması hastanede kısa süreli paniğe yol açar. Bunu fırsata çevirip işten kaytarma planları yapan Ateş, umduğunu bulamaz çünkü hastaneye gelen küçük bir kız tüm planları bozar. Kanserli küçük kızın ömrü azalmaktadır. Hekimoğlu onu tedavi etmek için çırpınırken hayatının en önemli derslerinden birini alır. Ateş’in küçük bir kızdan aldığı hayat dersini izlemek için 22 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler.

Hekimoğlu Son Bölümde Neler Oldu?

15 Eylül Salı yayınlanan Hekimoğlu 17. Bölümde Selin'in kocası hastanede yatmaktadır ve kaderi Ateş'in ellerindedir. Selin'in kocasını tedavi etmeyi kabul eden Hekimoğlu, hasta olduğu gerçeğini adama bir türlü anlatamaz. Hasta olduğunu kabul etmeyen adam, Hekimoğlu'nun verdiği randevulara bile gitmez. Hekimoğlu'yla karşı karşıya gelmek bile istemeyen adam sonunda haklı çıkar. Ateş, öyle bir oyun oynamıştır ki ortada hiçbir sebep yokken adam, kendini hastanede bulmuştur. Aynı ortamda bulunmak zorunda kalan Hekimoğlu ve Selin, duygusal olarak kendilerini sorgular. Çünkü bir zamanlar birbirlerini çok seven bu ikiliyi anılar rahat bırakmamakta ve zor bir süreç beklemektedir. Zeynep ise Hekimoğlu’nun duygularına yenilip bu vakada sağlıklı kararlar veremediğini düşünmektedir. Hekimoğlu'nu Selin'le yan yana görmek Zeynep'i rahatsız etse de suskun kalmayı tercih eder.

22-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar