Hekimoğlu 19. bölüm izle

Hekimoğlu 19. bölüm izle
Hekimoğlu 19. bölüm izle; Hekimoğlu, 29 Eylül Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölüm tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izlenebilir.

Hekimoğlu 19. bölüm izle; KargaSeven ve OJO Pictures imzasıyla ekrana gelen ve başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi isimlerin yer aldığı Kanal D dizisi Hekimoğlu, 29 Eylül Salı akşamı 19. bölüm ile izleyici karşısına çıkıyor. Bu bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek istiyorsanız bu sayfa üzerinden son bölüme ulaşabilmeniz mümkün. Hekimoğlu dizisi 19. bölüm izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Tüm Hekimoğlu izleyicileri yeni bölümün başlamasını bekliyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Hekimoğlu bölümünde neler yaşanacak? Hepsi ve daha fazlası yazının devamında.

Hekimoğlu 19. bölüm izle

Hekimoğlu dizisinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde hastanedekilerin İpek ve Ateş arasındaki bağı sorgulamaya başlarlar. Ateş, İpek'e ilgisini net bir şekilde gösterirken İpek de her zaman Ateş'e iltimas geçmektedir. Bu durum da haliyle fark edilir bir hal alır. Hastanedeki herkes ikisinin beraber olduğunu sanmaktadır. Selin ise bu durumu herkesten fazla kaşıyan kişi olur. Selin, Ateş'in İpek ile neden bu kadar ilgili olduğunu Orhan'a sorar. Mehmet Ali ise geçmişte çok yakından tanıdığı Arzu ile karşılaşır. Bu karşılaşmanın ardından Mehmet Ali büyük bir şok geçirir. Ciddi bir hastalığı bulunan Arzu hastanede tedavi görmeye başlar. Geçmişte birlikte olan ve tatsız bir şekilde yolları ayrılan ikili bir süre dip dibe olmak zorunda kalır. 

Ateş, İpek'in evine giderek ufak bir araştırma yapacaktır. Eve giderken yalnız olmayacak, Emre ve Mehmet Ali'yi de getirecektir. İkisi de İpek hocalarından korkmaları nedenilye buna yanaşmaz. Ancak Ateş'ten daha fazla korkmaktadırlar bu nedenle kabul etmekten başka çareleri yoktur. Hastaneye gelen bir hasta oldukça ciddi durumdadır. Elinden yaralanan bu hastanın elini kesmek ile kurtarmak arasında bir seçim yapılması gerekmektedir. Ateş elin kesilmemesi halinde hastanın ölme şansının çok yüksek olduğunu düşündüğünden elin kesilmesi gerektiğini savunur. İpek ise elin kesilmeden de tedavi edilebileceğini savunmaktadır. Büyük bir fikir ayrılığı yaşanır, peki işin sonunda nasıl bir karar alınacak?

29-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler