Hekimoğlu 20. bölüm izle

Hekimoğlu 20. bölüm izle
Hekimoğlu 20. bölüm izle; Hekimoğlu dizisi yeni bölüm HD ve tek parça olarak bu sayfada yer alıyor. İzlemek için tüm detaylar.

Hekimoğlu 20. bölüm izle; Ojo Productions imzası taşıyan ve Kanal D'den ekrana gelen medikal drama dizisi Hekimoğlu, 6 Ekim Salı akşamı saat 20:00'da 20. bölüm ile ekranda olacak. Çok sevilen ve büyük ilgi toplayan dizinin son bölümü bu sayfadan tek parça ve full HD olarak rahatlık izlenebilir. Yine neler yaşanacağı merak edilen bir yeni bölüm ekrana gelecek. Milyonlarca izleyici yeni bölümü günlerdir bekliyor ve nereden izleyebileceğini merak ediyor. İnternetteki pek çok adreste yeni bölüm yer alacaktır ancak yeni bölümün en kaliteli haliyle izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli. Bu akşam ekrana gelecek 20. bölümde Ateş ve hastanedekileri neler bekliyor olacak?

Hekimoğlu 20. bölüm izle

Hekimoğlu dizisinin bu akşam ekrana gelecek 20. bölümünde hastaneye gelen Dr. Kerem Cevher herkesin ilgi odağı olacak. Bir şikayeti nedeniyle hastaneye gelen Kerem Cevher, Ateş Hekimoğlu tarafından pek hoş karşılanmaz ve bunu açıkça gösterir. Hastalığına bir tanı koyulmak zorundadır ancek ne olduğuyla ilgili bir fikir değildir. Ateş Hekimoğlu'nun adından söz ettiren bir doktor olan Kerem Cevher'i kıskandığı düşünülmeye başlanır. Kerem Cevher tüberküloz olduğunu düşünse de Ateş hiç de öyle olmadığını düşünmektedir. Bu durum için odasında basın toplantısı düzenlemek isteyen Kerem'e karşı çıkan isim Ateş olur. İşin sonunda Kerem Cevher'in hastalığının ardından bambaşka bir şey çıkacaktır. Hastanedekiler de tüberküloz fikrini benimsese de Ateş, ısrarla aksini ortaya koyar. Peki işin sonunda hastaya nasıl bir tanı konacak ve hastanın durumu ne olacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam ekrana gelecek. Hekimoğlu 20. bölüm izlemek için yukarıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Hekimoğlu dizisi oyuncu kadrosu

Hekimoğlu dizisinin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor. Kanal D'den ekrana gelen dizinin yönetmen koltuğunda ise Semih Bağcı üstleniyor. Hekimoğlu'nun senaryosunu Neşe Şen kaleme alıyor. Timuçin Esen'in Ateş Hekimoğlu rolüyle izleyici karşısına geçtiği Hekimoğlu dizisi her Salı akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor.

06-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler