Hekimoğlu 22. Bölüm İzle!

Hekimoğlu 22. Bölüm İzle!
Hekimoğlu 22. Bölüm İzle! Takıntılı doktor Ateş Hekimoğlu'nun maceralarının yeni bölümünü HD ve Tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi başarılı isimlerin paylaştığı  Ojo Productions imzalı, Kanal D'de her salı  ekrana gelen medikal drama dizisi Hekimoğlu, 20 Ekim Salı akşamı saat 20:00'de. Hekimoğlu 22. Bölüm İzle  Sevilen ve merakla beklenen Hekimoğlunda  yine neler yaşanacağı merak edilen bir yeni bölüm ekrana gelecek. Milyonlarca izleyici yeni bölümü günlerdir bekliyor ve nereden izleyebileceğini merak ediyor. İnternetteki pek çok adreste yeni bölüm yer alacaktır ancak yeni bölümün en kaliteli haliyle izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli. Bu akşam ekrana gelecek Hekimoğlu 22. bölümde Ateş ve hastanedekileri neler bekliyor olacak?

HEKİMOĞLU 22.BÖLÜM İZLE!

20 Ekim 2020 Salı günü yayaınlanacak Hekimoğlu dizisinin 22. bölümünde Ateş Hekimoğlunun yei vakası ağzından sürekli salya çıkartan bir hastadır. Hekimoğlu ve ekibi bu olay üzerinde uzun uzun düşünürken Zeynep ve Emre iddiaya girerler. Ekranlara gelecek Emre ve Zeynep arasındaki bisiklet yarışı kimin kazanacağını gösterecek. Hekimoğlu bir diğer vaka ile uğraşırken yine sinirlerne hakim olamayacak ve İpek'in tekrar sınırlarını zorlayacak. 

ÖZel hayatlarında ise, Ateş Hekimoğlu evine davet ettiği Doktor İpek'e bir jest yaparak yıllar önce İpek'in kendisine hediye ettiği taşı gösterir. İpek ile aralarında geçen konuşmada yıllar önce Ihlara vadisinden getirdiği taşı Hekimoğluna hediye ettiğini fakat onun bu taşı neden sakladığını sorgular. Ateş Hekimoğlunun içinden bir anda taş yürekli bir adam öıkar ve onun değer vererek hediye ettiği taşı nihale (üzerine sıcak tencere, çaydanlık konularak zemine sıcaklık ile zarar vermemek için kullanılan cisimdir) olarak kullandığı dile getirerek tüm romantik anı mahberder.. Ateş Hekimoğlu ve ekibinin maceralarının olduğu Hekimoğlu 22. Bölüm İzlemek için detaylar haberimizde!

20-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar