Hekimoğlu 24. bölüm izle

Hekimoğlu 24. bölüm izle
Hekimoğlu 24. bölüm izle; Hekimoğlu dizisi 3 Kasım Salı akşamı 24. bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölüm, tek parça ve full HD olarak bu adreste.

Hekimoğlu 24. bölüm izle; Kanal D ekranlarının OJO Productions imzalı dizisi Hekimoğlu, 3 Kasım Salı akşamı 24. bölüm ile ekrana gelecek. Hekimoğlu izleyicileri son bölüm için fazlasıyla heyecanlı. Yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izleyebilecekleri bir internet adresi arayan izleyicileri "Hekimoğlu 24. bölüm izle" gibi aramalar yapıyorlar. Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünü bu sayfadan kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Hekimoğlu 24. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

Hekimoğlu 24. bölüm izle

House dizisinden uyarlanan Hekimoğlu dizisi bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek. Bu akşamki bölümde Ateş, hastanede denetlenecek. Bu durumdan fazlasıyla huzursuz olan Ateş, kendisini denetleyecek kişiyi öğrenince çileden çıkar. Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü bu adres üzerinden tek parça ve full HD olarak kolay bir şekilde izlenebilir. Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünü yukarıda yer alan bağlantıdan izleyebilirsiniz. OJO Pictures tarafından hazırlanmakta olan ve başrolünde Timuçin Esen'in yer aldığı Hekimoğlu dizisinin yeni bölümleri her Salı akşamı saat 20:00'da Kanal D'den ekrana geliyor.

Hekimoğlu izle

Hekimoğlu 23. bölüm özeti

Ateş, ilginç bir vaka ile karşı karşıyadır. Bir hastalıktan muzdarip olan genç kendisinin hastalığına teşhis koyması için Ateş'in evinin önünde nöbet tutmaya başlar. Onun bu hareket hiç kimsenin beklemediği şeylerin yaşanmasına sebep olur. Ayrıca Ateş'in başı bir fotoğrafçı yüzünden büyük derde girer. Zeynep de bu dertten payında düşeni alır hatta öyle ki hayatını kökünden değiştirir. Ateş, Selin ile ilgili duygularına hakim olamayaz ve ikili arasındaki yakınlaşma devam eder. Selin'in evine gitmek zorunda kalan Ateş, düzenli olarak Selin'in evine gidip gelmek zorunda kalır bu da kaçınılmaz bir şekilde yakınlaşmayı hızlandırır. 

Hekimoğlu dizisi oyuncu kadrosu

Hekimoğlu dizisinin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor. Kanal D'den ekrana gelen dizinin yönetmen koltuğunda ise Semih Bağcı üstleniyor. Hekimoğlu'nun senaryosunu Neşe Şen kaleme alıyor. Timuçin Esen'in Ateş Hekimoğlu rolüyle izleyici karşısına geçtiği Hekimoğlu dizisi her Salı akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor.

03-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler