Hekimoğlu 36. Bölüm İzle

Hekimoğlu 36. Bölüm İzle
Mahir, Orhan’ın ifadesi karşılığında, Hekimoğlu’na anlaşma teklif ediyor. Hekimoğlu taviz vererek bu anlaşmayı kabul edecek mi? İlaçları kesilen Ateş ne yapacak?

Mesleğinde uzman bir doktorun inanılmaz çözümlerini konu alan Hekimoğlu 36. Bölümüyle ekrana geliyor. Her salı akşamı yapımcısını güldüren Kanal D dizisi Hekimoğlu 36. yeni bölümde Komiser Mahir, Orhan’ın ifadesi karşılığında, Hekimoğlu’na anlaşma teklif ediyor. Hekimoğlu taviz vererek bu anlaşmayı kabul edecek mi? Anlaşmayı kabul etmesini isteyen İpek’in planı işe yarayacak mı? Cücelik sorunuyla uğraşan bir hastanın yer aldığı Hekimoğlu 36. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Hekimoğlu 36. Bölüm İzle

Dünyaca ünlü House M.D. dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu her Salı akşamı Kanal D ekranlarında reyting rekorları kırmayı sürdürüyor. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrolleri paylaştığı Hekimoğlu 36. Yeni bölümde Hekimoğlu, Komier Mahir’in teklifiyle karşılaşıyor. Doktor Orhan’ın verdiği ifade doğrultusunda Ateş’i zor duruma sokmak isteyen Mahir, planında başarılı olabilecek mi? 9 Şubat Salı akşamı ekrana gelecek Hekimoğlu 36. son bölümde İpek, anlaşmayı kabul etmesi için Hekimoğlu’na baskı yapar.  Ateş’e verdiği ilacı kesen İpek bununla yetinmez ve değer verdiği bir vakasını ondan alır. Amacı Hekimoğlu’nu Mahir ile anlaşmaya zorlamaktır. Lakin Ateş’i ikna etmek kolay değildir.

Ateş yoksa tedavi de yok

İlacı ve vakası elinden alınan Ateş, hastaneden ayrılır. İpek, Hekimoğlu'nun yokluğunda, genç bir kızı tedavi etmeye çalışır. Ancak kızın doğuştan gelen cüceliğinin yol açtığı hastalığa çözüm bulamaz. Hekimoğlu, tüm doktorların çabasına rağmen durumu kötüye giden genç kıza yardımı kabul edecek mi? İlaçlarını başka yollarla temin etmeye çalışan Ateş, bir yandan Orhan’ı n Mahir ile yapığı anlaşmayı öğrenmeye çalışır. Mahir iki arkadaşı birbirine mi düşürecek yoksa Hekimoğlu’nu anlaşmaya mı zorlayacak? Hekimoğlu, hapis cezası ve genç kızı kurtarma kararıyla zor durumda kalırken Mahir ile anlaşacak mı? Hepsi ve daha fazlası 9 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler.

Hekimoğlu son bölümde neler yaşandı?

Babasıyla gittiği parkta kötüleşen Melis, acil koduyla hastaneye getirilir. Herkes, küçük kızı kurtarmak için seferber olurken Ateş, ekibini zorlu bir sınava tabi tutar. Hastaneyi mesken tutan Mahir yüüznden Ateş, İpek ve Orhan ile gerilim yaşar. Herkes onun Mahir ile anlaşmasını istese de Hekimoğlu buna yanaşmaz. İpek son çare olarak Hekimoğlu’nun ilaçlarını azaltmaya karar verir. İlaçları azaltıldığı için ağrıları artan Hekimoğlu, öfkelenmeye başlar. Sıradışı bir doktorun akıl almaz yöntemlerini anlatan Hekimoğlu dizisi yepyeni bölümleriyle her Salı Kanal D ekranlarında.

09-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar