Hekimoğlu 5. bölüm izle

Hekimoğlu 5. bölüm izle
Hekimoğlu 5. bölüm izle; Hekimoğlu yeni bölümde ALS teşhisi konulan ünlü sanatçı ile ilgileniyor. İşte Hekimoğlu son bölüm tek parça izlemek için detaylar!

Hekimoğlu 5. bölüm izle; Kanal ekranının başarılı dizisi Hekimoğlu 28 Ocak Salı akşamı 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban'ın paylaştığı, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizide geçen hafta; Hekimoğlu’nun dikkatini şizofreni teşhisi konulan Gülay isimli hasta çekmişti. Oğlu Kerem ile yıllardır bu hastalıkla mücadele eden Gülay’ın şizofreniden daha fazlası olduğuna inanan Hekimoğlu, Kerem’in yıllardır annesi ile ilgili tuttuğu bilgileri incer ve ekibinde büyük gayretiyle gerçek hastalığının ne olduğunu öğrenmişlerdi. Dizinin bu haftaki bölümünde neler olacak? Hekimoğlu dizisinin yayınlanan son bölümüne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir, dizide bu hafta yaşananları öğrenmek için aşağıdaki özet bölümüne göz atabilirsiniz.

HEKİMOĞLU SON BÖLÜM İZLE

Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünü izleyemeyen veya tekrar izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında Hekimoğlu son bölüm izle araması yapıyorlar. Dizinin yayınlanan son bölümünü Kanal D resmi internet sitesinden veya aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hekimoğlu tek part izle

HEKİMOĞLU 5. BÖLÜM ÖZETİ

Sıradışı vakalar ile ilgilenmekten hoşlanan Hekimoğlu, ALS tanısı ile Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen ünlü müzisyen Cihan Yenerler vakasıyla yakından ilgilenir. Türkiye’nin sevilen klarnet sanatçılarından biri olan Cihan Yenerler bir daha eskisi gibi olamayacağını düşünür ve büyük bir umutsuzluğa kapılır.

Hekimoğlu Cihan Yenerler vakası ile yakından ilgilenmek ister ancak İpek buna karşı gelir. Vakanın Doktor Mehmet Ali önderliğinde çözülmesine karar verir. Mehmet Ali önderliğinde çalışmak istemeyen Hekimoğlu’nun vakayı üstlenmesi için verdiği tepki hem ekip hem de İpek için çok eğlencelidir.

Sıradan hastalıklarla uğraşmak ve hastalarla ilgilenmek istemeyen Hekimoğlu’nu İpek’in yeni planı yola getirebilecek mi? Hekimoğlu Cihan Yenerler’in gerçek hastalığını bulabilecek mi? Daha da önemlisi Cihan Yenerler eskisi gibi klanet çalmaya devam edebilecek mi?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00'de Kanal D'de!

28-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler