Hekimoğlu 8. bölüm izle

Hekimoğlu 8. bölüm izle
Hekimoğlu 8. Bölüm izle; Kanal D ekranlarının büyük beğeni ile izlenen Hekimoğlu 18 Şubat Salı akşamı 8. yeni bölüm izlemek için tüm detaylar..

Hekimoğlu 8. Bölüm izle; Yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip edilen dizi Hekimoğlu'nun yepyeni bölümü 18 Şubat Salı akşamı Kanal D ekranlarında yer alacak. Hekimoğlu 8. yeni bölüm izle, Hekimoğlu 18 Şubat Salı izle için tüm detaylar bu haberimizde..

HEKİMOĞLU 8. BÖLÜM İZLE

Doktor Ateş Hekimoğlu ve ekibinin hastanede yaşadıkları konu alan dizi Hekimoğlu'nun yeni bölümü bu akşam Kanal D ekranlarındaki yerini alacak. Her hafta büyük ve beğeni ve ilgi ile takip edilen dizinin bu haftaki yeni bölümünde de neler olacağı merakla bekleniyor. Hekimoğlu hayranları geçen hafta yayınlana bölümün ardından büyük bir heyecanla 18 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü iple çekmeye başladı. Sevilen dizinin yeni bölümünü evde izleme imkanı bulamayanlar için Kanal D canli izle adresini ziyaret edebilirsiniz. Oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Damla Colbay, Kaan Yıldırım ve Aytaç Şaşmaz gibi oyuncuların yer aldığı dizinin bu akşam 8. yeni bölümü yayınlanacak. 

Hastanenin en deli doktorılarından Hekimoğlu'nun elinde yılın en önemli at yarışına ait iki özel davetiyesi vardır. Hekimoğlu'nun bu iki davetiyesi doktr Orhan'ı çok heyecanlandırır. Fakat Hekimoğlu'nun bu teklifini onkoloji seminerini öne sürerek geri çevirir. Bu sırada Orhan'ın Hekimoğlu'ndan sakladığı bir sırrı vardır. Orhan'ın onkoloji semineri bahanesinin ardından Hekimoğlu yarışa Zeynep'le gider. Zeynep ise Hekimoğlu'ndan gelen bu davetiyeyi bir randevu olarak düşünür. Bakalım bu at yarışı davetiyesi Zeynep'in beklediği gibi bir randevuya dönecek mi? İşte tüm bunların cevabı 18 Şubat Salı akşamı yani bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hekimoğlu 8. yeni bölüm ile ortaya çıkacak.

Geçen hafta neler yaşandı?

Hastanenin sorumlusu Doktor İpek, Hekimoğlu’ndan devamlı kullandığı ağrı kesicileri bırakmasını ister. İkili arasında bir iddiaya dönüşen bu olay sonunda Hekimoğlu bir hafta ilaç almazsa bir ay poliklinik hizmeti vermeyecektir. Ancak Hekimoğlu’nun ağrıları bir süre sonra dayanılmaz hale gelir. Bunun üzerine Hekimoğlu Poliklinik görevi için Doktor Mehmet Ali’yi kendi yerine gönderir. Ancak hasta Doktor Mehmet Ali’yi Hekimoğlu sanır ve onu Dr. İpek’e şikayet eder. Öbür yandan genç bir hastanın tedavisi bilinmeyen hastalığına ekip çara aramaktadır. Bütün bunlar yaşanırken Hekimoğlu’nun mantıklı ve sağlıklı kararlar vermekte zorlandığı görülür. 

 

18-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler