Hekimoğlu dizisi Dr İpek Tekin (Ebru Özkan) kimdir?

Hekimoğlu dizisi Dr İpek Tekin (Ebru Özkan) kimdir?
Kanal D'nin yeni dizisi Hekimoğlu seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip dizide Dr. İpek Tekin karakterini canlandıracak oyuncu Ebru Özkan kimdir?

Başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban ve Kaan Yıldırım gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Hekimoğlu dizisi House M.D isimli amerikan televizyon dizisinden ülkemize uyarlanıyor. Yapımcılığını Karga Seven Pictures şirketinin üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Hülya Gezer oturuyor. İlk fragmanıyla büyük heyecan uyandıran dizi 17 Aralık Salı günü seyirci karşısına çıkacak. Oyuncu kadrosuyla da ilgi çeken Hekimoğlu dizisinde Dr. İpek karakterini ve oyuncu Ebru Özkan'ı yakından tanıyalım. 

DR. İPEK TEKİN KİMDİR?

Tıp fakültesinin dekanı ve hastane yöneticisi olan İpek, Endokrinoloji uzmanıdır. Orhan (Okan Yalabık) ve Ateş'in (Timuçin Esen) üniversiteden arkadaşı olup Ateş Hekimoğlu'yla yıllardır kesinliğe kavuşmayan bir duygusal ilişkisi vardır. Ateş'in her zaman ilgi odağında olmuş ve onun zor karakterini çözebilen tek kişidir. 

EBRU ÖZKAN KİMDİR?

18 Kasım 1978 tarihinde Ankara'da doğan Ebru Özkan Saban üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. Birçok tiyatro oyununda yer alan oyuncu ilk olarak 2006 yılında beyaz perdeye adım atmış Kabuslar Evi:Bir Kış Masalı filminde yer almıştır. Daha sonra Gözyaşı Çetesi, Kara İnci, Güldünya, Çınar Ağacı, Anneler ile Kızları, Hayatımın Rolü, Not Defteri gibi televizyon dizilerinde oynayan Ebru Özkan Hanım'ın Çiftliği dizisindeki başrolüyle büyük ilgi görmüştür. 2014-2017 yılları arasında Paramparça dizisiyle ekranlarda olmuş 3 sezon boyunca Dilara Gürpınar karakterine hayat vermiştir. 4 Haziran 2016 yılında kendisi gibi oyuncu Ertan Saban ile evlenen Ebru Özkan 2018 yılında kızı Biricik'i kucağına almıştır. Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Şahin Tepesi dizisinde başrolü üstlenmiş fakat dizi kısa ömürlü olmuştur. Başarılı oyuncu Ebru Özkan şimdi ise Hekimoğlu dizisiyle Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Hekimoğlu dizisi 17 Aralık Salı akşamı 20:00'de ilk bölümüyle Kanal D'de!

13-12-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar