Hekimoğlu’nun bu haftaki konuk oyuncusu çok konuşulacak

Hekimoğlu’nun bu haftaki konuk oyuncusu çok konuşulacak
Üç bölümü yayınlanmasına rağmen reytinglerde yapımcıların yüzünü güldüren Hekimoğlu’nun bu haftaki konuk oyuncusu çok konuşulacak. Hekimoğlu'nun gizli hayranı kim?

Salı günlerine damga vuran Hekimoğlu bu hafta çok konuşulacak bir bölümü ekranlara taşıyor. Henüz üç bölümü yayınlanmasına rağmen reytinglerde yapımcıların yüzünü güldüren Hekimoğlu’nun bu haftaki konuk oyuncusu çok konuşulacak. Şizofreni hastası olarak hastaneye gelen Gülay ve oğlu Kerem’in hikayesini ekrana getirecek Hekimoğlu’nun karar vermesindeki gerçek sebep ne? Gülay gerçekten akıl hastası mı yoksa alkolik mi? Şimdi detaylar

Hekimoğlu’nun bu haftaki konuk oyuncusu çok konuşulacak

4. bölümüyle ekrana gelecek olan Hekimoğlu’na bu hafta Filiz Ahmet konuk oluyor. Kanal D’nin iddialı dizisi Hekimoğlu’nda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay görev yapıyor. House M.D. dizisinin Türkiye uyarlaması olan Hekimoğlu bu hafta yine adından söz ettirecek. Çünkü birdenbire ortaya çıkan Hekimoğlu’nun sürpriz hayranı bu bölümde ortalığı birbirine katıp karıştıracak. Hekimoğlu’na şiirler yazan ve hayranlık besleyen hastasının gerçek hastalığını öğrenmek isteyenler için Hekimoğlu bu akşam saat 20:00 Kanal D ekranlarında.

Filiz Ahmet kimi canlandıracak?

Ünlü oyuncu Filiz Ahmet konuk olarak katıldığı Hekimoğlu’nun 4. Bölümünde şizofreni hastası Gülay karakterini oynayacak. Şimdiye kadar rol aldığı yapımlardaki performansıyla hayranlarının haklı beğenisini kazanan Filiz Ahmet, Hekimoğlu’nun 4. bölümünde Hekimoğlu’nun gizli hayranını canlandıracak. Filiz Ahmet’in canlandırdığı şizofreni hastası Gülay, Hekimoğlu’na şiirler yazıyor ve gizliden gizliye hayranlık besliyor. Bu akşam ekrana gelecek 4. Bölüm sonunda gizli hayran Gülay’ın gizli hastalığını seyirci öğrenmiş olacak.

Filiz Ahmet Kimdir?

1981 Yugoslavya Üsküp doğumlu oyuncu Türk asıllıdır. Tıp eğitimi alan Filiz Ahmet, Üsküp Güzel Sanatlar Akademisi tiyatro bölümünden mezun oldu. Dedesi ve annesinin de görev yaptığı Makedon-Türk Tiyatrosu'nda rol aldı. Oyunculuk kariyerine "Elveda Rumeli" adlı diziyle başlayan Filiz Ahmet, Türkçe dışında, Makedonca, Arnavutça, İsveççe, İngilizce, Sırpça ve Bulgarca bilmektedir. Muhteşem Yüzyıl’daki Nigar Kalfa rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Filiz Ahmet, 'Kadın İşi-Banka Soygunu' filmiyle sinema sektöründe de oyunculuğunu gösterdi.

Rol Aldığı Filmleri :

2014 - Kadın İşi: Banka Soygunu

2011 - 2014 - Muhteşem Yüzyıl

2009 - Balkan Düğünü

2008 - Başka Semtin Çocukları

2008 - Aşk Tutulması

2008 – Gazel

2007 - 2009 - Elveda Rumeli

2005 - Kırık Kanatlar

2001 - Zavedeni

Tiyatroları:

Kafkas Tebeşir Dairesi Yunus Emre

Beyaz Çingene

Asiye Nasıl Kurtuldu

Deli İbrahim

Elif Ana

Samimiler

Kedi ve Palyaço

Sınırdaki Ev

Pinokyo

Özgürlük Oyunu

Çerçevesiz Gökyüzü

Kulis Ardı

28-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar