Her Yerde Sen ne zaman başlayacak? İşte Her Yerde Sen dizisi konusu ve oyuncuları!

Her Yerde Sen ne zaman başlayacak? İşte Her Yerde Sen dizisi konusu ve oyuncuları!
Yaz sezonunda başlaması beklenen Her Yerde Sen dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Her Yerde Sen konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?

Star Tv’nin bu sezon başlayan ve seyirci tarafından beğenilerek izlenen dizisi Kardeş Çocukları’nın başrollerinden olan Furkan Andıç diziden sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Herkes bu sürpriz ayrılığı konuşurken büyük bir sürpriz açıklandı. Kardeş Çocuklarında Volkan karakterine hayat veren yakışıklı oyuncunun yaz sezonunda başlayacak romantik komedi dizisi Her Yerde Sen’de görev alacağı açıklandı. Aybüke Pusat ile başrolleri paylaşacak olan Furkan Andıç için bu romantik komedi oldukça iyi bir tercih gibi duruyor. Her Yerde Sen dizisinin çekimleri İstanbul’da yapılacak ve çekimler yakında başlayacak. Peki, Her Yerde Sen oyuncu kadrosunda kimler var, hangi kanalda yayınlanacak ve Her Yerde Sen’in konusu ne? Bütün bu ayrıntıları canlitv izleyicileri için derledik.

Her Yerde Sen hangi kanalda yayınlanacak ve ne zaman başlayacak?

Yapımcılığını Karga Film’in üstlendiği Her Yerde Sen dizisinin senaryosunu usta kalemler Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek Yılmazer yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ender Mıhlar var.

Her Yerde Sen dizisi yaz sezonunda Fox Tv’de ekranlara gelecek. Yaz dizisi olarak başlayacak olan dizi başarılı olursa devam edecek. Bildiğiniz gibi bu tür romantik komediler genellikle yazın seyirci kitlesini toplayıp bir sezon reyting olarak etkili işler yapıyor. Şu anda Star Tv’nin Erkenci Kuş dizisi gibi.

Her Yerde Sen oyuncu kadrosunda kimler var?

Çok yakında Fox Tv ekranlarında başlaması beklenen dizinin oldukça güçlü bir oyuncu kadrosu var. Ali Yağcı, Ali Gözüşirin, Aslıhan Malbora, Ali Barkın, Barış Yıldız, Deniş Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner, Ayşe Tunaboylu, Binnur Şerbetçioğlu ve başrol oyuncusu olarak da Furkan Andıç var.  Bayan başrol oyuncusu olarak da Aybüke Pusat ile anlaşılmış durumda.

Her Yerde Sen konusu nedir?

Aynı evde yaşamak zorunda kalan keçiler gibi inatçı Demir ile Selin’in karşı koyamadıkları aşk hikâyeleri anlatılıyor. Tanıtım metinlerinde; “Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir.” Gibi iddialı sözler bulunan Her Yerde Sen dizisi oldukça dikkat çekecek gibi duruyor. Bu iki keçiden birinin çalıştığı şirkete diğeri de yönetici olarak atanınca durumlar işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

04-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler