Hercai 22. bölüm izle

Hercai 22. bölüm izle
Hercai 22. bölüm izle; Atv'nin sevilen dizisi Hercai 22 Kasım Cuma 22. yeni bölümüyle yayınlandı. Hercai 22. son bölümü tek parça full izlemek için detaylar haberimizde!

Geçen sezonun reyting şampiyonu Hercai 22. Bölümüyle yine adından söz ettirecek. 22 Kasım Cuma günü yayınlanacak Hercai son bölümü tek parça Atv ekranlarında izleyebilirsiniz. Reytingleri zorlayan Hercai son bölümünde Hazar'ın hayati tehlikeyi atlatması Şadoğlu ailesini sevince boğmuştu. Peki Hercai'de 22. Bölümde neler olacak diyenler için haberimiz…

HERCAİ SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Atv ekranlarında Cuma akşamlarına damga vuran Hercai dizisinin 22. Bölümünde heyecan devam ediyor. Başrollerini Akın Akınözü ile Ebrü Şahin'in paylaştığı Hercai'de 22. Kasım Cuma günü 22. Bölüm tek parça olarak izleyebilirsiniz. Ekranlarda hafta boyu dönen Hercai fragmanları, izleyicileri meraklandırdı. Son bölümde Şadoğulları ve Aslanbeyler arasındaki gerilim giderek tırmanıyor.

HERCAİ 22. BÖLÜM ÖZETİ

Geçen hafta yayınlanan 21. Bölümde Miran’a güvenmeye başlayan Reyyan babasının başına gelenlerden kendini sorumlu tutar. Miran’a olan güveniyle bütün Şadoğlu ailesini karşısına alan Reyyan, annesinin vurduğu tokatla yıkılır.annesinin verdiği tepkiyle neye uğradığını şaşıran Reyyan bir yandan yaşadığı sevdanın tüm yükünü taşımaya çalışırken diğer yandan babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlamaktadır. Miran ise tüm olanlardan Reyyan’ın kendini suçlamasına daha fazla dayanamaz ve tüm sevgisini vererek Reyyan’ı iyileştirmeye çalışır. Bu sırada Hazar’ın hayati tehlikeyi atlatarak gözlerini açması Şadoğlu ailesini sevince boğar. Zehra ise bir anlık kızgınlıkla kızına attığı tokadın pişmanlığını yaşamaktadır. Babasının uyandığını öğrenen Reyyan çok sevinir. Miran’ın yanında olması ona inanılmaz bir güç vermiştir. Hastanede babasına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Reyyan için herkesin aklında tek bir soru vardır. Acaba Hazar Şadoğlu’nu iten gerçekten Miran mıydı? Ne dersiniz bu sorunun cevabını öğrenmek için Hercai 22. Bölüm izlemek için 22 Kasım Cuma günü saat 20.00’de Atv ekranında olunuz. Canlitv platformu olareak gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz.

Ebru Şahin Kimdir? 1994 İstanbul doğumlu güzel oyuncu Atölye Craft Kamera Önü Oyunculuk bünyesinde oyunculuk eğitimleri aldı. Pek çok reklam ve dizi projesi ile izleyici karşısına çıkan Ebru Şahin’in yıldıız geçen yıl Hercai dizisiyle parladı. Savaşçı, Yasak Elma ve İstanbullu Gelin dizilerinde rol alan Ebru şahin, Babam ve Kan Parası filmlerinde de rol aldı.

Akın Akınözü Kimdir? 1990 doğumlu genç oyuncu TED Ankara Koleji mezunudur. Eğitim için gittiği ABD’de Santa Monica College, Los Angeles – General Studies, UC- Berkeley – Applied Math okul eğitimlerinin ardından oyunculuk alanında birçok eğitim aldı. İyi derecede ingilizce bilen oyuncu Hercai dizisiyle şöhreti yakaladı.

22-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar