Hercai 28. bölüm izle

Hercai 28. bölüm izle
ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Hercai 28. bölüm izle. Hercai'nin bu haftaki yeni bölümde neler olacak? İşte Hercai 28. bölüm izle için tüm detaylar..

Televizyon ekranlarının en sevilen ve en çok izlenen kanallarından ATV'de yayınlanan dizis Hercai iki haftanın ardından yepyeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Yeni bölümü heyecanla beklenen Hercai 28. bölüm izlemek için tüm detaylar..

ATV'nin cuma akşamlarını açık ara farkla geride bırakan Hercai'de bu hafta da yine heyecan dorukta. Yeni yıl tatili sebebi ile iki haftadır yayınlanmayan dizinin yeni bölümü tüm Hercai sevenleri tarafından merakla bekleniyordu. Büyük heyecan ve merakla beklenen Hercai 28. bölüm izleyin. Yayın hayatına başladığı günden yana Cuma akşamları zirveye tırmanıyor. Peki Hercai'nin bu haftaki yeni bölümünde neler yaşanacak?

HERCAİ 28. BÖLÜM İZLE

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Geçtiğimiz bölümde anneannesine giderek çocukluğunu kabul etmek isteyen Miran'ın aklına takılan en büyük soru işaretini yok etmek için anneannesini babaannesi Azizenin karşısına çıkartarak hatta kendi evlerine alarak bu sorunu çözmek isteyecek. Ancak bilmediği birşey var ki, Annenannesinin Azizeye ulaştırdığı kimden geldiği bilinmeyen o notlar. Azize notları gördüğünde Deliye dönecek ve artık bir çıkmaza girecek. Elifi Şadoğullarından ayırmak için onu yurtdışına göndermenin en  iyi olacağını düşünen Azize Hanım'ın hesaba katmadığı küçük bir ayrıntıyı unutur. 

Bu sırada geçmişte olan herşeyi affetmeyi seçen Reyyan artık Miran'a kendisini bırakmıştır. Gerçek bir aile olmak isteyen Reyyan ve Miran birlikte güzel günlerin tadını çıkartırken Azize onlar için yine haince şeyler planlamaktır. Şadoğullarında ise durumlar biraz karışıktır. Yaren'i istemeye gelenlerin Azize'ninkurguladığı aile olduğunu düşünetek evliliği kabul eden Yaren'i bekleyen günler biraz trajikomik gibi görünüyor. Sevenlerini her cuma olduğu gibi bu akşamda ekranlara kilitleyecek olan Hercai 27. Bölüm'ü ve Hercai son bölüm hakkındaki herşeyi haberimizden öğrenebilirsiniz. 

Hercai dizisine yeni bir oyuncu

Kalk Gidelim dizisinden Hercai’ye transfer olan ve bu dizide Nasuh Şadoğlu’nun hep merak edilen gençlik yıllarını canlandıracak olan Oğuzhan Ulu bu dizinin çekimleri için çekimlerin yapıldığı Mardin’e gitti. Gençlik yıllarını canlandıracağı Nasuh Şadoğlu karakterini canlandıran Macit Sonkan’la da tanışan oyuncu için Macit Sonkan “Tam benim gençlik yıllarıma benziyorsun” diyerek genç oyuncu Oğuzhan Ulu’yu çekimler için motive etmeye çalıştı. Bakalım Oğuzhan Ulu Hercai’de nasıl bir performans sergileyecek ve merak edilen karakterin hikayesinde nasıl bir oyunculuk ortaya koyacak?

17-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler