Hercai 4. Bölüm Fragmanı

Hercai 4. Bölüm Fragmanı
Atv'nin bu sezonki bomba dizisi Hercai 4. bölüm fragmanı şimdiden bütün izleyicileri heyecanlandırmış durumda. İşte Hercai 4. bölüm hikayesi.

Atv’nin yeni başlayan ve reyting rekorları kıymaya aday dizisi Hercai 4. Bölüm fragmanını izleyiciler tarafından merak ediliyor. Hercai 3. Bölüm iki ana karakterinde ölüm kalım savaşıyla oldukça etkileyici bir şekilde bitti. Miran ve Reyyan arasındaki imkansız aşk nereye gidiyor? Hercai 4. Bölümde Reyyan, Miran’a keşke ölseydin diyor ve hikaye farklı bir boyuta  kayıyor. Peki, Hercai son bölümde ve 4. Bölümde başka neler olacak. Canli tv izleyicileri için derledik.

Hercai son bölümde neler oldu?

Atv’de yayınlanan Hercai dizisinin ilk bölümüyle birlikte bu kadar sevileceğini sanırım kimse tahmin etmezdi. İntikamdan doğan imkansız bir aşkın anlatıldığı dizide her şey hızlı ve acı bir şekilde ilerliyor. Hercai 3. Bölümde kinler kusuldu. Şadoğulları ile Aslanbeyler kentin ortasında yüzleşti. Arslanbeylerin tekrar Midyat’a döndüğü de cümle âleme duyuruldu. Hercai bildiğiniz gibi Mardin, Midyat’ta çekiliyor. Dizinin hikayesi ve oyuncularının yanı sıra Midyat’ın kültürel dokusu da seyirciyi kendine çekmiş durumda.  Manzara, kültürel yerler ve her iki ailenin de yaşadıkları konaklar ekrandakileri kısa bir Doğu gezisine götürüp getiriyor.

Hercai son bölümde Miran, Reyyan’ı kulübede yalnız bırakır gider. Bu durumu Reyyan hazmedemez ve kendini öldürmek için kulübeyi ateşe verir. Yıllardır beslediği intikamını alsa da Miran huzursuzdur. Çünkü ömründe ilk defa aşık olmuştur. Bu arada Aziz Şadoğlu Reyyan’ı ateşler içinden alır ve gelinliğiyle meydana bırakır. Reyyan eve döner. Nasuh Bey bu halini görünce Reyyan’ı döver. Ya biriyle evleneceğini ya da öleceğini söyler. Miran ise kalbine söz geçiremez yaptıklarından pişmandır. Konağa gelip Reyyan’ı kurtarmak ister ama arkadaşı Fırat bunu engeller. Reyyan, yaşlı birisinin evlilik teklifini kabul etmez ve ölüme razı olur. Hazar Bey Azad’a Reyyan’ı töre gereği öldürmesi için görev verir. Aslında bu görevlendirmeyi bilerek yapar.

Azad'ın Reyhan'a olan sevgisini bildiği için kızına zarar vermeyeceğini düşünür. Diğer tarafta asıl kapışma Meydanda olur. Azize Şadoğlu intikamı gerçekleştiği için Kars’tan Mardin'e döner. Hazar ve Nasuh Bey  de meydana gelirler. Azize Şadoğlu bütün gerçekleri anlatır, herkes şok olur. Bu arada Azad sevgisini Reyyan’a anlatır. Sadece ikisi vardır artık. Başka kimse yoktur. Uzaklara gideceklerdir. Fakat Miran yollarını kesip Reyyan’ı ister. Reyyan, ikisini de istemeyerek köprü üzerinden atlar. Arkasından da Miran atlar.

Peki, Hercai 4. Bölümün Fragmanında Neler Var?

Miran, Reyyan’ı akar sudan çıkarır. İkisi de yorgun ve bitkindir. Reyyan, Miran’a ne kadar inandığını anlatır. Gözlerinde cenneti gördüğünü ama cehennemle karşılaştığını söyler. Keşke ölseydin der, Miran’a. Miran, silahını çıkarıp verir Reyyan’a. İçin soğuyacaksa al öldür, der ve Reyyan, aşkını, sevdiği adamı kalbinin üzerinden vurur.

02-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar