Hercai 40. Bölüm İzle!

Hercai 40. Bölüm İzle!
Hercai 40. Bölüm İzle; 25 Eylül Cuma akşamı 40. Bölümüyle ekrana gelen Hercai Dizisinin 40. Bölümünü canlı tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Hercai 40. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Ebru Şahin, Serhat Tutumluer, Tansu Taşanlar, Ayda Aksel gibi oyuncuların yer aldı Hercai Dizisi 40. Bölümüyle 25 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor. Yeni sezonda ilk bölümüyle ekrana gelecek olan ve bu sezon 3. Sezonu olan Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Hercai bu sezonda seyircinin en çok merak ettiği diziler arasında yer alıyor. Özellikle son bölümde yaşananlardan sonra yeni sezonu merakla bekleyen seyirciler dizinin başlamasını beklerken yeni sezonda dizide yep yeni ve yine heyecanlı bir serüveni de seyredecekler. Yeni sezonun ilk bölümü ve tüm bölümler içinde de 40.bölümle ekrana gelecek Hercai bu akşam seyircileriyle buluşuyor.

Hercai Son Bölümde Neler Yaşandı?

Geçtiğimiz sezon pandemi dolayısıyla sezona erken veda eden ve son bölümde dizinin oyuncularından Tansu Taşanlar’ın canlandırdığı Azat’ın vurulmasıyla sezon finaline giden Hercai yeni sezona yine bomba gibi başlıyor. Dizinin seyircilerinin de neler olacak sorularıyla merakla bekledikleri dizinin yeni sezonun ilk bölümünde Azat’ın durumu, Miran ve Reyyan’ın yaşadıkları seyirciyi seyr zevki ve heyecanı bol bir bölümle buluşturuyor.

Hercai 40. Bölümde Neler Yaşanacak?

Azat’ın vurulmasıyla iki aile arasındaki düşmanlık ve öfke yeniden alevlenmiştir. Azat’ı vurduğunu kabul eden Aslan ise her şeyi değiştirmiş ve Azize’nin büyük planını da bozmuştur. Aslan’ın gelişiyle tüm planları bozulan Azize Aslan’ı geri göndermenin planlarını yapmaktadır. Azat’ın vurulduğunu gözleriyle gören Reyyan ise şoktadır ve olaydan çok etkilenmiştir. Reyyan tam her şey yoluna girdi derken ve birlikte uzaklara gitmeye karar vermişken Miran’ın böyle bir şey yapmasını kabul edememektedir. Reyyan Miran’la konuştuktan sonra gerçekleri öğrenir ve yine sevdiği adamın yanında yer alır. Ancak Reyyan’ın tüm ailesi artık Miran ve Reyyan evliliğinin bitmesini istemektedir. Peki Reyyan tüm bu yaşananlara karşın yine de Miran’la gidebilecek midir? Bu sorunun ve daha fazlasının cevabı bu akşam yayınlanacak Hercai dizisinde cevap buluyor.

Tüm bu heyecanların ve daha fazlasının yaşanacağı sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen Hercai dizisinin 40. Bölümünü izlemek için ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

25-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar