Hercai 45. bölüm izle

Hercai 45. bölüm izle
Hercai 45. bölüm izle; Hercai dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak buradan izleyebilirsiniz.

Hercai 45. bölüm izle; ATV ekranlarının en çok izlenen dizisi Hercai yeni bölümü ile ekrana gelecek. Bu akşam ekranda olacak 45. bölümü internet üzerinden tek parça ve full HD olarak nasıl izlenir? Hercai dizisinin yeni bölümüne bu sayfa üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Hercai 45. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Hercai 45. bölüm izle

Reyyan, aldığı haber ile resmen yıkılır. Gelen haberlere göre Miran hayatını kaybetmiştir ancak gerçek çok farklıdır. Sevdiği adamın öldüğünü düşünen Reyyan, büyük acı içerisindedir. Onca acı içerisinde olan Reyyan'ın bir de karar vermesi gerekmektedir. Azize, Hanefi'nin vefat etmesinin ardından zor günlerden geçmektedir. Aslan neden intikam peşinde olduğunu öğrendiği Azize'nin aklının karışık olmasını fırsat bilerek geçmişini ifşa etme tehdidiyle şantaj yapar. Azize çaresiz ve ne yapacağını bilmez halinde ortada kalır. Geçmişte Aslan ve Hanefi arasında bir anlaşma olduğunu öğrenir. Böylece bu Azize'nin bütün stratejisini yeniden kurmasına neden olur. Hazar ise babasının Miran olup olmadığını öğrenmek için bir bilginin peşinden gider. Büyük bir ölüm kalım savaşı veren Miran, Reyyan için kendine gelir.

Hercai izle

Hercai 44. bölüm özeti

Azize, Reyyan ve Miran'ı ölümle yüz yüze getirir. Arabayla uçurumdan düşen Miran'ın peşinden canı tehlikeye atarak koşan kişi Reyyan olur. Reyyan, Miran'ı sudan çıkarır ancak Miran ölüm tehlikesiyle karşı karşıyadır. Reyyan, sevdiği adamın ölmemesi için dua eder ve onu hayatta tutmak için her şeyi yapar. Reyyan, Miran'ı düşünürken bir yandan da kimin neden böyle bir şey yapabileceğini düşünür.

Hercai dizisi oyuncu kadrosu

ATV tarafından ekrana getirilen ve Mia Yapım imzası taşıyan Hercai dizisinde başrol olarak Akın Akınözü ve Ebru Şahin yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Oya Unustası, Ahmet Tansu Taşanlar, Serdar Özer, Gülçin Hatıhan, İlay Erkok, Cahit Gök, Güneş Hayat, Aydan Burhan, İnci Şen, AslıSamat, Ebrar Alya Demirbilek, Gökhan Yavuz, Ayda Aksel, Macit Sonkan ve Yusuf Bedir gibi isimler bulunuyor. Hercai dizisinin yönetmenliğini Barış Yöş yaparken senaristliğin Eda Tezcan üstleniyor.

30-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler